Uncharted

Az első hivatalos kép Tom Holland újdonsült Nathen Drake karakteréről, az Uncharted főszereplőjéről

Ilyen lesz Nathan Drake, az Uncharted játék főhőse.

A Sony Pictures hőn áhított videojáték adaptációjára évek óta várnak már a rajongók, de idén csak összejön a stúdiónak. A projektet már évekkel korábban bejelentették a rajongóknak, azonban egyszerűen nem akart rendezőre találni a film. Több rendezőt is felkértek, de az egyeztetések és ütemezési gondok miatt mindig rendező nélkül maradt a projekt. Olyan neves rendezők mondtak nemet a filmre, mint Travis Knight, Dan Trachtenberg, Shawn Levy, Seth Gordon, Neil Burger vagy David O. Russell. Legutóbb Ruben Fleisher, a Zombieland és a Venom rendezőjét szemelték ki, aki aztán munkába fogott év elején.

Az Uncharted forgatását márciusra tűzték ki, és már épp az első napra készültek Berlinben, amikor a koronavírus-járvány miatt össze kellett pakolni, s félretenni a munkát. Nyáron azonban a szigorítások után a stáb visszatért Németországba, s azóta bőszen dolgoznak az adaptáción. Néhány hete már képek is kiszivárogtak az egyik jelenetről, ahol öltönyben láttuk Tom Holland és Mark Wahlberg karaktereit, most azonban a Pókember franchise ifjú titánja osztott meg egy hivatalos képet a film és a játéksorozat főszereplőjéről, Nathan Drake-ről.

View this post on Instagram

It’s nice to meet you, I’m Nate. #uncharted

A post shared by Tom Holland (@tomholland2013) on

Bár magát a sztorit szigorú titoktartás övezi, az adaptáció eseményei még a franchise első része előtt játszódik majd. Ezek után bármennyire is tűnhet úgy, hogy vérbeli eredettörténetnek ígérkezik, nem az lesz. Pontos részleteket nem tudni a filmről, Tom Holland mindössze annyit osztott meg, hogy kiváló történetet dolgoztak ki, és minden rajongó odáig lesz érte. Mark Wahlberg játssza a fiatal kalandor mentorát, Victor ’Sully’ Sulivan-t, akivel együtt egy föld körüli kalandra indulnak. Holland és Wahlberg mellett feltűnik még a filmben Antonio Banderas – akiről azt beszélik, hogy a főellenséget játssza -, Sophia Ali és Tati Gabrielle is.

A dolgok állása szerint 2021. július 16-án ülhetünk be Tom Holland és Mark Wahlberg duójának kalandjára a mozikba.

Total
4
Shares
Previous Article
The Trial of the Chicago 7

KRITIKA: The Trial of the Chicago 7

Next Article

Így működnek a The Medium párhuzamos valóságai

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!