Pókember: Idegenben

Tom Holland már Atlantában, számára is elkezdődött a Pókember 3. forgatása

A főszereplőt alakító Tom Holland is megérkezett.

A legfrissebb hírek szerint a Pókember franchise sztárja, Tom Holland is megérkezett a cím nélküli Pókember-film forgatására. Bár október 16-án New York városban elkezdték a Pókember 3. forgatását, a főszereplőt alakító Tom Holland csak most csatlakozott a munkához, hiszen ő eddig az Uncharted forgatásával volt elfoglalva.

A jelek szerint csak néhány jelenetet rögzítettek New Yorkban, mivel a legújabb értesülések szerint a teljes stáb útja az atlantai stúdióba vezetett, ahol zárt ajtók mögött folytatják majd az új rész felvételét. A forgatást maga Holland jelentette be közösségi oldalán, hogy megérkezett George államba, és hamarosan beleveti magát a Pókember 3. fényképezésébe. Egyelőre csak ennyit spoilerezett el az ifjú színész, a történettel kapcsolatban még lakatot tart a száján.

Peter Parkert alakító színész érkezésére már vártunk, hiszen nemrég Tom édesapja podcast műsorában elárulta, hogy az Uncharted-film spanyolországi forgatásáról egyenesen Atlantába repül majd, és egészen márciusig marad az államokban. Vagyis az elkövetkező néhány hónapban több forgatási képet és érdekességet is megtudunk majd a rendkívül izgalmasnak és különlegesnek ígérkező Pókember 3.-ról. Kétségtelen, hogy a Pókember 3. eddig legnagyobb bejelentése, hogy Jamie Foxx újra belebújik Elektró szerepébe A csodálatos Pókember 2. után. De Elektró visszatérése mellett több érdekes pletykát is megszellőztettek a folytatással kapcsolatban, köztük Kirsten Dunst és Dane DeHaan karaktereiről beszélnek, de a két előző Pókembert alakító színészek neveit, Tobey Maquire és Andrew Garfield neveit is bedobták. És még a Sony Pictures is reagált a pletykákra.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Pókember
Total
3
Shares
Previous Article
Shang-Chi

Simu Liu erős szavakkal jelentette be, hogy véget ért a Shang-Chi és a tíz gyűrű legendája forgatása

Next Article
Valkűr

A harmadik Thor-filmből az is kiderül, hogy Valkűr legyőzte Hulkot

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!