Pókember

Tom Holland megkapta a Pókember 3. forgatókönyvét, ám ezúttal nem fog semmit elspoilerezni belőle

Ezúttal vajon tud lakatot tartani a száján?

Tom Holland útja az Uncharted spanyolországi forgatásáról rögtön Atlantába vezetett, ahol jelenleg is dolgoznak a cím nélküli Pókember-filmen. Az október 16-ai héten New Yorkban kezdetét vette az új rész forgatása, majd pár napra rá már a Marvel Studios kedvenc stúdiójába költözött át a projekt, ahol az elmúlt években a legnagyobb blockbusteren dolgoztak.

Tom Holland egy napja már megosztott egy videót közösségi oldalán, hogy George államban landoltak, és hamarosan számára is kezdetét veszi a filmezés. Most pedig azt újságolta el a követőinek Instagramon, hogy a kipakolás után megkapta a saját csomagját: egy iPadet. A korábbi fiaskói után a stúdió a teljes forgatókönyvet rátöltötte az eszközre, ám a Bosszúállók: Végtelen háború után ezúttal lakatot tart majd a száján, nem fog semmit kikotyogni a trilógia befejező részéről. Továbbá azt is megtudtuk, hogy várhatóan 5 hónapot vesz igénybe a filmezés.

A folytatásról eddig mindössze annyit tudunk biztosan, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében, de hogy rajta kívül lesznek-e még más visszatérők a korábbi alkotásokból, egyelőre kezeljük pletykaként. Bár a Sony Pictures egészen sejtelmes választ adott Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére. De ha minden úgy van, ahogy a stúdió brazil nagykövete fogalmazott, hogy még az év vége előtt, decemberben kapunk valami kis videót a filmhez, ami talán a szereplőkről is lerántja a leplet.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Total
1
Shares
Previous Article

Új koncepcióképek érkeztek a Spider-Man: Miles Morales tervezőasztaláról

Next Article
Assassin's Creed

Előszereplős Assassin’s Creed-sorozaton dolgozik a Netflix, de több animációs sorozatot is bemutatnak az Ubisoft csapatával

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!