Doctor Strange

Benedict Cumberbatch is számára is elkezdődött a Pókember 3. forgatása

Doctor Strange már Atlantában, jöhet a Pókember 3.

Mint azt korábban már megtudtuk, Doctor Strange is szerepet kap majd az új Pókember-filmben. A Titkos tanok mesterének szerepét egyelőre homály fedi, bár rajongói teóriák szerint Doctor Strange lehet Peter Parker új mentora, miután Vasember feláldozta magát a Bosszúállók: Végjáték fináléjában. De ami még ennél is fontosabb lehet, hogy megnyitja a kaput a Multiverzum előtt.

A legújabb nyomok arra utalnak, hogy a főszereplőt alakító Tom Holland után újabb nagy név csatlakozott a cím nélküli Pókember 3. szereplőgárdájához. Holland egy hete már Atlantában várja a forgatást, amiről tegnap este már az első képet is megosztotta a forgatásról, most pedig Benedict Cumberbatch kedvenc stylistja a smink szettjéről osztott meg képet Atlantából. Az Atlanta Filming Twitter-oldal szerint a színész a következő napokban érkezik majd.

Egyelőre nem tiszta, hogy milyen szerepet osztanak a karakternek, de sokan úgy gondolják, hogy a Multiverzum bemutatásában, illetve az alternatív Pókember karakterek felvezetésében játszik szerepet. A közelmúltban olyan érdekes pletykák láttak napvilágot, hogy Andrew Garfield és Tobey Maguire is csatlakozik a harmadik részhez. Ezzel kapcsolatban már a stúdiót is kérdezték, akik nem tagadták, de nem is erősítették meg a pletykát.

Rajtuk kívül Jacob Batalon már biztosan ott van, hiszen pár napja ő is megosztott egy képet. Az első két részhez képest Ned Leeds bámulatos átalakuláson ment keresztül, kis túlzással rá sem lehet ismerni a karakterre, annyi plusz kilótól megszabadult. De talán az elmúlt hetek hírei után mindenki azt várja leginkább, hogy Jamie Foxx mikor jelentkezik be, hiszen Elektró visszatérését a színész maga erősítette meg.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Bosszúállók: Végtelen háború
Total
4
Shares
Previous Article
Pókember

Tom Holland megosztotta az első képet a Pókember 3. rész forgatásáról

Next Article

KRITIKA: The Wolf of Snow Hollow

Related Posts