Pókember

Tom Holland megosztotta az első képet a Pókember 3. rész forgatásáról

Tom Holland már a Pókember 3. forgatásán.

Alig egy hete, hogy a címszereplőt alakító Tom Holland egyenesen az Uncharted-film forgatásáról repült Atlantába, és azóta minden idők legfiatalabb Pókembere már munkához is látott. Holland közösségi oldalán osztotta meg az első hivatalos képet Pókember jelmezéről, amit majd a harmadik részben fog viselni. Egyelőre nagy változásra nem kell gondolni, de legutóbb is láttuk, hogy különféle rugdalózókban tűnt fel Európa szerte.

A cím nélküli Pókember-filmen jelenleg is dolgoznak a Georgia államban található atlantai stúdióban, és elnézve a videót, rendkívül jól szórakoznak a forgatásán. A Marvel ifjú titánja Instagram-sztoriban tett közzé egy mókás kis videót, ami alighanem az első kulisszák mögötti anyag az új filmből. A videón Peter Parker az ikonikus kék-piros szerelésben látható, amit még Tony Stark adományozott neki az Amerika kapitány: Polgárháborúban.

Szigorú titoktartás előzi meg folytatást, bár Holland néhány napja azzal viccelődött, hogy megkapta a teljes forgatókönyvet, ám ezúttal nem fogja elszólni magát. Az eddigi hírek és pletykák szerint a Marvel Moziverzum 4. fázis egyik legizgalmasabb kalandjának tűnik a Pókember folytatása. Azt már biztosan tudjuk, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében, de hogy rajta kívül lesznek-e még más visszatérők a korábbi alkotásokból, egyelőre kezeljük pletykaként. Bár a Sony Pictures egészen sejtelmes választ adott Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére. De ha minden úgy van, ahogy a stúdió brazil nagykövete fogalmazott, hogy még az év vége előtt, decemberben kapunk valami kis videót a filmhez, ami talán a szereplőkről is lerántja a leplet.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Pókember: Idegenben
Total
14
Shares
Previous Article

PORTRÉ: Matthew McConaughey, romantikus filmek sztárjából az egyik legkiválóbb drámai színész

Next Article
Doctor Strange

Benedict Cumberbatch is számára is elkezdődött a Pókember 3. forgatása

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!