Főoldal Filmek Tom Holland megosztotta az első képet a Pókember 3. rész forgatásáról
Filmek

Tom Holland megosztotta az első képet a Pókember 3. rész forgatásáról

Tom Holland már a Pókember 3. forgatásán.

206
Pókember

Alig egy hete, hogy a címszereplőt alakító Tom Holland egyenesen az Uncharted-film forgatásáról repült Atlantába, és azóta minden idők legfiatalabb Pókembere már munkához is látott. Holland közösségi oldalán osztotta meg az első hivatalos képet Pókember jelmezéről, amit majd a harmadik részben fog viselni. Egyelőre nagy változásra nem kell gondolni, de legutóbb is láttuk, hogy különféle rugdalózókban tűnt fel Európa szerte.

A cím nélküli Pókember-filmen jelenleg is dolgoznak a Georgia államban található atlantai stúdióban, és elnézve a videót, rendkívül jól szórakoznak a forgatásán. A Marvel ifjú titánja Instagram-sztoriban tett közzé egy mókás kis videót, ami alighanem az első kulisszák mögötti anyag az új filmből. A videón Peter Parker az ikonikus kék-piros szerelésben látható, amit még Tony Stark adományozott neki az Amerika kapitány: Polgárháborúban.

Szigorú titoktartás előzi meg folytatást, bár Holland néhány napja azzal viccelődött, hogy megkapta a teljes forgatókönyvet, ám ezúttal nem fogja elszólni magát. Az eddigi hírek és pletykák szerint a Marvel Moziverzum 4. fázis egyik legizgalmasabb kalandjának tűnik a Pókember folytatása. Azt már biztosan tudjuk, hogy Jamie Foxx visszatér Elektró szerepében, de hogy rajta kívül lesznek-e még más visszatérők a korábbi alkotásokból, egyelőre kezeljük pletykaként. Bár a Sony Pictures egészen sejtelmes választ adott Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére. De ha minden úgy van, ahogy a stúdió brazil nagykövete fogalmazott, hogy még az év vége előtt, decemberben kapunk valami kis videót a filmhez, ami talán a szereplőkről is lerántja a leplet.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Pókember: Idegenben

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.

Michael Waldron
BREAKINGFilmek

A Loki alkotója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén

A Multiverzum fő írója dolgozik a Bosszúállók: A Kang-dinasztia forgatókönyvén.