Pókember

Tom Holland nagyon lazára vette a Pókember 3. forgatását, feltett lábakkal golfot nézett a szünetben

Tom Holland újabb kulisszák mögötti képet osztott meg a Pókember 3. forgatásáról.

Az Uncharted-film után Tom Holland útja egyenesen a tengerentúlra vezetett a Georgia államban található atlantai stúdióba, ahol jelenleg is a cím nélküli Pókember 3. részén dolgozik. Az első forgatási képet majdnem két hete osztotta meg követőivel, bár sokkal okosabbak nem lettünk tőle, mindössze dupla maszkkal próbált védekezni, amire nagy szüksége lesz, hiszen a Pókember: Idegenben stáblista utáni jelenetében kitudódott Peter Parker személyazonossága.

Még az első képnél is szórakoztatóbb képet tett közzé a Marvel ifjú titánja. A képet elnézve a színész nem izgulja túl a forgatást, hiszen két jelenet között jelmezben, az asztalra feltett lábakkal kíséri figyelemmel a The Masters Tournament golf tornát a televízióban. A két képből mindössze annyi derült ki, hogy az előző filmben viselt jelmezben tér vissza a falmászó.

Az utóbbi évekhez képest Holland egészen visszafogott a közösségi médiában. Emlékezzünk csak vissza, mikor a Bosszúállók: Végtelen háború egyik los angelesi vetítése előtt nagy hévvel több száz ember előtt azzal rohant fel a színpadra, hogy mindenki nyugodjon meg, még életben vagyok. Itt szögeznénk le, hogy a szervezők is hibásak voltak bizonyos tekintetben, hiszen azt mondták a sztárnak, hogy a közönség már látta a filmet.

Úgy tűnik, hogy Holland tanult a hibáiból, s megtanult lakatot tenni a szájára. A forgatás előtt örömmel újságolta el, hogy a Marvel Studios iPaden átadta neki a Pókember 3. teljes forgatókönyvét, de most mindenre vigyázni fog. Hamarosan csatlakozni fog Benedict Cumberbatch is a forgatáshoz Doctor Strange szerepében. Jacob Balaton már ott van teljesen új külsővel, de mindenki arra kíváncsi, hogy Jamie Foxx mikor tér vissza Elektró szerepében. Az elmúlt idők egyik legnagyobb bejelentése volt, hogy A csodálatos Pókember 2. után visszatér a szerepben. A biztos szereplők mellett több másik visszatérőről is pletykálnak korábbi alkotásokból. Egyelőre kezeljük pletykaként, bár a Sony Pictures egészen sejtelmes választ adott Tobey Maguire és Andrew Garfield visszatérésére.

A cím nélküli Pókember-filmet 2021. december 16-án fogják bemutatni a mozikban.

Pókember: Idegenben
Total
0
Shares
Previous Article
Mátrix

Botrányba keveredett a Mátrix 4. stábja

Next Article
Sylvester Stallone

Sylvester Stallone egy titokzatos szerepben csatlakozott a The Suicide Squad szereplőgárdájához

Related Posts
Wide Screen YouTube