Star Wars: Skywalker kora

Kathleen Kennedy ötlete volt, hogy Palpatine visszatérjen a Skywalker korában

A Star Wars: Skywalker kora írója elárulta, hogy Kathleen Kennedynek konkrét terve volt, hogy hogyan végződjék a történet.

A Star Wars: Skywalker kora írója elárulta, hogy Kathleen Kennedynek konkrét terve volt, hogy hogyan végződjék a történet.

A Skywalker kora bevétele múlt hétvégén világszerte elérte az 500 millió dollárt, jelenállás szerint pedig 700 millió felé közelít. A legendás Skywalker sorozat a végéhez ért a filmmel, melyben a galaxis valaha volt legnagyobb gazembere, Palpatine uralkodó is visszatért, aki titokban még az Első Rendnél is hatalmasabb flottát állított fel, amit csak Végső Rendnek hívott.

Eredetileg Colin Trevorrow, a Jurassic World franchise rendezője készítette volna a IX. részt, ám kreatív különbség miatt a Lucasfilm inkább Az ébredő Erő rendezőjére bízta a feladatot, ugyanakkor Derek Connollyval ennek ellenére is írói kreditet kaptak. Sokáig úgy tűnt, hogy Trevorrow terve volt visszahozni Palpatinet, ám ezt cáfolta korábban a rendező.

Most azonban az AwardsDaily készített interjút a Skywalker kora társírójával, az Oscar-díjas Chris Terrioval, aki elárulta, kinek az ötlete volt Palpatine visszatérése.

Amikor arról kérdezték, hogy Palpatine visszatérése mindvégig része volt a IX. rész forgatókönyvének, Terrio elárulta, hogy a Lucasfilm elnökétől származott az ötlet, hogy így végződjék a történet:

Az elmúlt napokban arra is fény derült, hogy Finn mit szeretett volna mondani Reynek, valamint hogy Mark Hamill Luke Skywalkeren kívül melyik másik karaktert játszotta még a filmben.

Total
1
Shares
Previous Article

Hogy kapcsolódik a The Witcher a Beat Saberhez?

Next Article

Ezzel a specifikációval érkezik a PlayStation 5 játékkonzol?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!