Star Wars: Skywalker kora

Colin Trevorrow elárulta, milyen ötlete volt Az utolsó Jediknél, de Palpatine visszatérése J.J. Abrams nagy húzása

Meg se lepődtünk azon, hogy J.J. Abrams ötlete volt, hogy visszahozzák Palpatine uralkodót, de azért Trevorrow is ellátta jó tanáccsal Rian Johnsont Az utolsó Jediknél.

Meg se lepődtünk azon, hogy J.J. Abrams ötlete volt, hogy visszahozzák Palpatine uralkodót, de azért Trevorrow is ellátta jó tanáccsal Rian Johnsont Az utolsó Jediknél.

Egy hónappal a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt világszerte a rajongók másról sem beszélnek, mint a Skywalker-saga utolsó részéről, hiszen karácsonykor a történet a végéhez ér, és a jövőben új karaktereket és helyszíneket ismerünk meg, de az még nagyon-nagyon messze van. A következő filmet csak 2022 decemberében mutatják be, ám januárban már elárulják, hogy mi lesz az, és ki rendezi.

Az Empire készített interjút Colin Trevorrow rendezővel, ahol azt szerették volna megtudni, hogy mivel befolyásolta a Skywalker kora történetét, amiért Derek Connolly társíróval kiérdemelték a kreditet, ám az Uralkodó ötlete nem tőlük származott.

Colin Trevorrow

Egy karnyújtás választotta el Colin Trevorrow-t a Skywalker korától, azonban miután kreatív különbség alakult ki Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm kirúgta, s helyére J.J. Abramst állították. Mint azt megtudtuk az elmúlt időben, Trevorrow és Derek Connolly társíró maradandót alkotott, hiszen úgy ítélték meg, hogy kellőképpen hozzájárult a történethez, ezért a stáblistáján történetíró kreditet kaptak, de már Az utolsó Jedik forgatásán hozzáadott valamit a történethez.

Johnson végül megfogadta a tanácsot, s Rey találkozott az Ellenállás legvakmerőbb pilótájával, és ahogy már láttuk az előzetesekben, a folytatásban a három jó barát közös erővel harcol, amire nagy szükség is lesz, hiszen a galaxis legfélelmetesebb ellenfelével kell szembenézniük.

Total
6
Shares
Previous Article

Raphael Colantonio az Arkane Studios atyja, új játékfejlesztő stúdiót alapított

Next Article
Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora nemzetközi poszterén megerősítettek egy közönségkedvenc szereplő visszatérését

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!