Wide Screen
Image default
Filmek

Colin Trevorrow elárulta, milyen ötlete volt Az utolsó Jediknél, de Palpatine visszatérése J.J. Abrams nagy húzása

Meg se lepődtünk azon, hogy J.J. Abrams ötlete volt, hogy visszahozzák Palpatine uralkodót, de azért Trevorrow is ellátta jó tanáccsal Rian Johnsont Az utolsó Jediknél.

Meg se lepődtünk azon, hogy J.J. Abrams ötlete volt, hogy visszahozzák Palpatine uralkodót, de azért Trevorrow is ellátta jó tanáccsal Rian Johnsont Az utolsó Jediknél.

Egy hónappal a Star Wars: Skywalker kora bemutatója előtt világszerte a rajongók másról sem beszélnek, mint a Skywalker-saga utolsó részéről, hiszen karácsonykor a történet a végéhez ér, és a jövőben új karaktereket és helyszíneket ismerünk meg, de az még nagyon-nagyon messze van. A következő filmet csak 2022 decemberében mutatják be, ám januárban már elárulják, hogy mi lesz az, és ki rendezi.

Az Empire készített interjút Colin Trevorrow rendezővel, ahol azt szerették volna megtudni, hogy mivel befolyásolta a Skywalker kora történetét, amiért Derek Connolly társíróval kiérdemelték a kreditet, ám az Uralkodó ötlete nem tőlük származott.

Az Uralkodó visszatérése J.J. ötlete volt, miután átvette a helyem. Őszintén ez olyasmi, amire soha nem gondoltam. Gratulálok érte. Kemény történtet kellett kidolgozni, és Abrams megtalálta a kulcsot.
Colin Trevorrow
Colin Trevorrow

Egy karnyújtás választotta el Colin Trevorrow-t a Skywalker korától, azonban miután kreatív különbség alakult ki Kathleen Kennedyvel, a Lucasfilm kirúgta, s helyére J.J. Abramst állították. Mint azt megtudtuk az elmúlt időben, Trevorrow és Derek Connolly társíró maradandót alkotott, hiszen úgy ítélték meg, hogy kellőképpen hozzájárult a történethez, ezért a stáblistáján történetíró kreditet kaptak, de már Az utolsó Jedik forgatásán hozzáadott valamit a történethez.

Csak megkértem Riant, hogy egy rövid pillanatot tartalmazzon a film Rey és Poe első találkozásáról. Annyira szerethető karakterek, helyesnek éreztük, hogy a következő filmben legyen egy kis közös kalandjuk. Azt hiszem, hogy tökéletes volt ahogy kivitelezte [Rian Johnson].

Johnson végül megfogadta a tanácsot, s Rey találkozott az Ellenállás legvakmerőbb pilótájával, és ahogy már láttuk az előzetesekben, a folytatásban a három jó barát közös erővel harcol, amire nagy szükség is lesz, hiszen a galaxis legfélelmetesebb ellenfelével kell szembenézniük.

Még több a témában...

Daisy Ridley válaszolt arra a kérdésre, látjuk-e még Rey szerepében a jövőben

Kévés Bence Mihály

Daisy Ridley elmesélte, hogy Az ébredő Erő korai tervében még Kenobi is lehetett volna

Kévés Bence Mihály

Megmutatták közelebbről is Rey új, arany pengéjű fénykardját a Skywalker korából

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat