J.J. Abrams Kathleen Kennedy

Kathleen Kennedy szerint a Skywalker kora után nagy kihívást jelentenek az új filmek

A Disney nagy fába vágta fejszéjét azzal, hogy decemberben lezárják a Skywalker történetet, s új fejezet nyitnak a messzi-messzi galaxisban.

A Disney nagy fába vágta fejszéjét azzal, hogy decemberben lezárják a Skywalker történetet, s új fejezet nyitnak a messzi-messzi galaxisban.

Rohamosan közelít a Star Wars: Skywalker kora bemutatója, amit nemcsak a rajongók várnak izgatottan, hanem a főszereplők is, ugyanis J.J. Abrams a trilógia harmadik részével egy hosszú történetet készül lezárni, a Skywalker-saga a végéhez ér, miközben ezzel együtt egy új fejezet is nyit a messzi-messzi galaxisban, ami Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke szerint nagy kihívás elé állítja a stúdiót.

A Disney többször is megkapta, hogy biztonsági játékot játszottak az új trilógiánál, hiszen Az ébredő Erő több témában is a klasszikus trilógia első részét másolta, bár azt sokan elfelejtik megemlíteni, hogy ez részben szándékos volt, mert ezzel a klasszikus előtt akarták tiszteletüket kifejezni. De ez hamarosan változni fog, ugyanis a kihívást keresik a Lucasfilmnél.

A napokban több részt is kiemeltünk a Rolling Stone portrécikkéből, ahol Kathleen Kennedy elárulta, miért távozott annyi rendező az elmúlt években a Lucasfilmtől, George Lucas mire gondolt akkor, mikor az új trilógiát unalmas jelzővel írta le, valamint hogy mit várhatunk Kevin Feigetől, aki a Marvel sikere után a Star Warsnál is kipróbálja magát.

Kennedy szavai szerint a Skywalker-saga végső felvonása „hihetetlen kihívás” elé állítja a Lucasfilmet:

Kennedy bevallotta, hogy a Lucasfilm csapata még nem döntött a franchise jövőjéről, hogy a következő Star Wars-filmmel milyen irányba folytassák a történetet, bár korábban leszögezték, hogy Rian Johnson és az időközben távozó Trónok harca készítőinek trilógiái függetlenek lesznek a most ismert történettől, új szereplőket és helyszíneket mutat be. Januárban azonban kiderül, hogy mi lesz a következő film, amire már a rendezőt is megtalálták.

J.J. Abrams Kathleen Kennedy Lawrence Kasdan
Total
8
Shares
Previous Article

Abe Forsythe készítheti a legújabb Robotzsaru-filmet

Next Article
J.J. Abrams

J.J. Abrams első olvasás után csak nevetett Az utolsó Jedik forgatókönyvén

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!