Wide Screen
Image default
Filmek

Kathleen Kennedy szerint a Skywalker kora után nagy kihívást jelentenek az új filmek

A Disney nagy fába vágta fejszéjét azzal, hogy decemberben lezárják a Skywalker történetet, s új fejezet nyitnak a messzi-messzi galaxisban.

A Disney nagy fába vágta fejszéjét azzal, hogy decemberben lezárják a Skywalker történetet, s új fejezet nyitnak a messzi-messzi galaxisban.

Rohamosan közelít a Star Wars: Skywalker kora bemutatója, amit nemcsak a rajongók várnak izgatottan, hanem a főszereplők is, ugyanis J.J. Abrams a trilógia harmadik részével egy hosszú történetet készül lezárni, a Skywalker-saga a végéhez ér, miközben ezzel együtt egy új fejezet is nyit a messzi-messzi galaxisban, ami Kathleen Kennedy, a Lucasfilm elnöke szerint nagy kihívás elé állítja a stúdiót.

A Disney többször is megkapta, hogy biztonsági játékot játszottak az új trilógiánál, hiszen Az ébredő Erő több témában is a klasszikus trilógia első részét másolta, bár azt sokan elfelejtik megemlíteni, hogy ez részben szándékos volt, mert ezzel a klasszikus előtt akarták tiszteletüket kifejezni. De ez hamarosan változni fog, ugyanis a kihívást keresik a Lucasfilmnél.

A napokban több részt is kiemeltünk a Rolling Stone portrécikkéből, ahol Kathleen Kennedy elárulta, miért távozott annyi rendező az elmúlt években a Lucasfilmtől, George Lucas mire gondolt akkor, mikor az új trilógiát unalmas jelzővel írta le, valamint hogy mit várhatunk Kevin Feigetől, aki a Marvel sikere után a Star Warsnál is kipróbálja magát.

Kennedy szavai szerint a Skywalker-saga végső felvonása „hihetetlen kihívás” elé állítja a Lucasfilmet:

Hihetetlen kihívást jelent, valami közepén vagyunk, és még csak el sem tudom mondani neked, hogy hol végződhet a történet. Úgy gondolom, hogy bármi is legyen a következő film, és milyen új irányt határozunk meg, ez olyasmi, amire rengeteg időt és sok megbeszélést akarunk fordítani, és körültekintően kigondolni, mielőtt döntünk, hogy pontosan mit fogunk csinálni.
Kathleen Kennedy

Kennedy bevallotta, hogy a Lucasfilm csapata még nem döntött a franchise jövőjéről, hogy a következő Star Wars-filmmel milyen irányba folytassák a történetet, bár korábban leszögezték, hogy Rian Johnson és az időközben távozó Trónok harca készítőinek trilógiái függetlenek lesznek a most ismert történettől, új szereplőket és helyszíneket mutat be. Januárban azonban kiderül, hogy mi lesz a következő film, amire már a rendezőt is megtalálták.

J.J. Abrams Kathleen Kennedy Lawrence Kasdan

Még több a témában...

A Star Wars egy videóban mutatta meg mind a 85 űrhajót a folytatástrilógiából

Kévés Bence Mihály

Snoke eredetileg egy női karakter lett volna a Star Wars: Az ébredő Erőben

Kévés Bence Mihály

Egy casting felhívás leleplezte volna, hogy a kis Luke és Leia is szerepelni fog az Obi-Wan Kenobi Disney+ sorozatban?

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat