Wide Screen
Image default
Filmek

A Skywalker kora eredeti írópárosa mégis kreditet kap a stáblistán

Azok után, hogy a Lucasfilm kirúgta Colin Trevorrow és Derek Connolly írópárost a Star Wars: Skywalker kora tervezőasztalától, még írói kreditet kaptak a stáblistán.

A Lucasfilm még 2017 szeptemberében rúgta ki Colin Trevorrow rendezőt kreatív különbségekre hivatkozva, bár többen úgy gondolják, hogy ez csak egy ürügy volt a rendező menesztésére miután a Henry könyve című filmje hatalmas csalódást okozott. A rendező önhittsége túl nagyra dagadt a Jurassic World elsöprő sikere után, azonban a véres kezű Kathleen Kennedy nem nézte jó szemmel a dolgot, hogy a történetírók saját fejük után mentek, és végül kitette a direktor szűrét.

Colin Trevorrow

Trevorrow helyét Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams vette át, aki az Oscar-díjas Chris Terrioval (Az Argo-akció, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája) közösen új történetet írtak a Skywalker-saga befejező részéhez. Legalábbis J.J. Abrams korábban úgy fogalmazott, hogy nulláról, forgatókönyv nélkül építették fel a történet végét, írja a Fast Company. A Collider értesülései szerint azonban Colin Trevorrow és Derek Connolly mégis szerepelni fog a Skywalker kora stáblistáján, hiszen munkájuk annyira ötletgazdag volt, hogy a Kathleen Kennedynek átadott vázlatokból és ötletekből néhányat Abrams és Terrio is kiragadott, ezek után pedig úgy ítélték meg, hogy helyet érdemelnek a film végén.

A Skywalker kora végleges stáblistáján Abrams és Terrio történet kreditje mellett Trevorrow és Connelly neve is olvasható lesz, miközben az előbbi párost még forgatókönyvíróként is jegyzik.

Még több a témában...

A Skywalker kora után J.J. Abrams valószínűleg még visszatér a messzi-messzi galaxisba

Kévés Bence Mihály

Jurassic World 2: 2017-ben kezdődik a forgatás

Kévés Bence Mihály

A Universal stúdió bejelentette, hogy mikor érkezik a Jurassic World 3.

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább