Star Wars: Skywalker kora

A Skywalker kora eredeti írópárosa mégis kreditet kap a stáblistán

Azok után, hogy a Lucasfilm kirúgta Colin Trevorrow és Derek Connolly írópárost a Star Wars: Skywalker kora tervezőasztalától, még írói kreditet kaptak a stáblistán.

Azok után, hogy a Lucasfilm kirúgta Colin Trevorrow és Derek Connolly írópárost a Star Wars: Skywalker kora tervezőasztalától, még írói kreditet kaptak a stáblistán.

A Lucasfilm még 2017 szeptemberében rúgta ki Colin Trevorrow rendezőt kreatív különbségekre hivatkozva, bár többen úgy gondolják, hogy ez csak egy ürügy volt a rendező menesztésére miután a Henry könyve című filmje hatalmas csalódást okozott. A rendező önhittsége túl nagyra dagadt a Jurassic World elsöprő sikere után, azonban a véres kezű Kathleen Kennedy nem nézte jó szemmel a dolgot, hogy a történetírók saját fejük után mentek, és végül kitette a direktor szűrét.

Colin Trevorrow

Trevorrow helyét Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams vette át, aki az Oscar-díjas Chris Terrioval (Az Argo-akció, Batman Superman ellen: Az igazság hajnala, Az Igazság Ligája) közösen új történetet írtak a Skywalker-saga befejező részéhez. Legalábbis J.J. Abrams korábban úgy fogalmazott, hogy nulláról, forgatókönyv nélkül építették fel a történet végét, írja a Fast Company. A Collider értesülései szerint azonban Colin Trevorrow és Derek Connolly mégis szerepelni fog a Skywalker kora stáblistáján, hiszen munkájuk annyira ötletgazdag volt, hogy a Kathleen Kennedynek átadott vázlatokból és ötletekből néhányat Abrams és Terrio is kiragadott, ezek után pedig úgy ítélték meg, hogy helyet érdemelnek a film végén.

A Skywalker kora végleges stáblistáján Abrams és Terrio történet kreditje mellett Trevorrow és Connelly neve is olvasható lesz, miközben az előbbi párost még forgatókönyvíróként is jegyzik.

Total
0
Shares
Previous Article
Marvel Kapitány

A Bosszúállók: Ultron kora törölt jelenetében beugrott Marvel Kapitány

Next Article

Penatibus Nulla Ut Sit Etiam Sociis Nisi Porttitor

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!