BRÉKING: J.J. Abrams rendezi a Star Wars 9. részét

A Lucasfilm bejelentette, hogy ki váltja Colin Trevorrowt a Star Wars 9. rész élén: J.J. Abrams visszatér Az ébredő Erő után.

A Lucasfilm bejelentette, hogy ki váltja Colin Trevorrowt a Star Wars 9. rész élén: J.J. Abrams visszatér Az ébredő Erő után.

A Disney és a Lucasfilm újabb bejelentéséből kiderült, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő írója és rendezője váltja a múlt héten kirúgott Colin Trevorrowt a Star Wars 9. rész élén. A közleményből azt is megtudtuk, hogy Abrams az Oscar-díjas íróval, Chris Terrioval közösen írják a film forgatókönyvét. (A napokban azt is megtudtuk, hogy Trevorrow több szkriptet is szállított a stúdiónak, de ezek mind a kukában landoltak.)

Kathleen Kennedy a Lucasfilm elnöke a következőket mondta:

Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams megtett mindent, amit csak reméltünk, és már nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérjen, s lezárjuk ezt a trilógiát.

Lehet vitatkozni azon, hogy jó döntés született-e, vagy sem, de higgyétek el, a Star Wars: 7. rész minősége nem a rendezőn múlott, hanem a film mögött álló kreatív csapaton. Szerintünk a lehető legjobb kezekbe került a film, és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássuk a Rey és Kylo Ren következő összecsapását.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz, míg az egyelőre cím nélkül szereplő 9. rész 2019. május 24-én érkezik a mozikba.

star-wars-hungary

Total
0
Shares
Previous Article

Hivatalos: Patty Jenkins aláírt a Wonder Woman 2.-re

Next Article

James Gunn elárulta, hogy mikor érkezik A galaxis őrzői vol. 3.

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!