Wide Screen
Image default
BRÉKING Filmek

BRÉKING: J.J. Abrams rendezi a Star Wars 9. részét

A Lucasfilm bejelentette, hogy ki váltja Colin Trevorrowt a Star Wars 9. rész élén: J.J. Abrams visszatér Az ébredő Erő után.

A Disney és a Lucasfilm újabb bejelentéséből kiderült, hogy a Star Wars: Az ébredő Erő írója és rendezője váltja a múlt héten kirúgott Colin Trevorrowt a Star Wars 9. rész élén. A közleményből azt is megtudtuk, hogy Abrams az Oscar-díjas íróval, Chris Terrioval közösen írják a film forgatókönyvét. (A napokban azt is megtudtuk, hogy Trevorrow több szkriptet is szállított a stúdiónak, de ezek mind a kukában landoltak.)

Kathleen Kennedy a Lucasfilm elnöke a következőket mondta:

Az ébredő Erő rendezője, J.J. Abrams megtett mindent, amit csak reméltünk, és már nagyon izgatott vagyok, hogy visszatérjen, s lezárjuk ezt a trilógiát.

Lehet vitatkozni azon, hogy jó döntés született-e, vagy sem, de higgyétek el, a Star Wars: 7. rész minősége nem a rendezőn múlott, hanem a film mögött álló kreatív csapaton. Szerintünk a lehető legjobb kezekbe került a film, és már nagyon izgatottak vagyunk, hogy lássuk a Rey és Kylo Ren következő összecsapását.

A Star Wars: Az utolsó Jedik hazai bemutatója 2017. december 14-én lesz, míg az egyelőre cím nélkül szereplő 9. rész 2019. május 24-én érkezik a mozikba.

star-wars-hungary

Még több a témában...

Forog a Jurassic World 3. és már a címét is tudjuk Colin Trevorrow történetének

Kévés Bence Mihály

A Lucasfilm bejelentette a következő Star Wars korszakot

Kévés Bence Mihály

Őszinte előzetessel jelentették be, hogy a Star Wars: Skywalker kora mikor költözik be az otthonunkba

Kévés Bence Mihály

A weboldalon cookie-kat használunk, amik segítenek minket a lehető legjobb szolgáltatások nyújtásában. Weboldalunk további használatával jóváhagyja, hogy cookie-kat használjunk. Elfogad Tovább

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat

Kövess minket a Facebookon