Luke Skywalker

Mark Hamill egy titkos második szerepet is bevállalt a Skywalker korában

Mark Hamill még a Star Wars: Skywalker kora előtt megerősítette, hogy Luke Skywalker visszatér, de mint kiderült, egy titkos szerepet is bevállalt.

Mark Hamill még a Star Wars: Skywalker kora előtt megerősítette, hogy Luke Skywalker visszatér, de mint kiderült, egy titkos szerepet is bevállalt.

Az utolsó Jedik után Mark Hamillnek nem maradt sok választása, hogy Luke Skywalker hogyan térhet vissza a filmben, hiszen a franchise ikonikus szereplője eggyé vált az Erővel legutóbb, miután az Erő segítségével egy távoli helyre transzformálta magát, de súlyos árat fizetett ezért, nem élte túl. A Skywalker korában Luke Skywalker vendégszereplőként tért vissza, mikor Rey az Ahch-Tora menekült az igazság elől, hogy ő is egy Palpatine.

Mark Hamillnek azonban volt egy titkos második vendégszerepe is a legendás Skywalker sorozat IX. részében. Mint kiderült, Boolio-t is a Star Wars-rajongók kedvenc színésze keltette életre, az Ellenállás egyik új tagját, aki értékes információkat adott át Finn-nek és Poenak a film elején. Boolio továbbította az Első Rendnél lévő kém üzenetét, miszerint Palpatine uralkodó visszatért. Később Kylo Ren kezében látjuk Boolio levágott fejét.

Boolio nagyon rövid szerepet kapott a filmben, alig volt pár sora, amiből még a legnagyobb rajongók sem biztos, hogy rájöttek az igazságra, hogy Hamill hangján szólalt meg a karakter, és ha ezt nem osztja meg a rajongókkal a színész, akkor rá sem jöttünk volna, hiszen a stáblistán Mark Hamill neve csak Luke Skywalker mellett szerepelt, vagyis hiába kerestük volna Boolio-t a szereplők között, nem derült volna ki, hogy a bábot ki mozgatta. De arra is láttunk már példát a múltban, hogy Hamill erőszeretettel használja a Patrick Williams álnevet, ami testvérek neveinek (Will és Patrick) kombinációjából jön ki.

Luke Skywalker
Total
1
Shares
Previous Article

Újabb PlayStation kontroller szabadalmat védetett le a Sony

Next Article
Thanos

A Végjáték legújabb koncepciós tervein Thanos sokkal félelmetesebb megjelenést kapott

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!