Főoldal Filmek Jessica Henwick a Star Wars: Az utolsó Jedik miatt csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. részhez
Filmek

Jessica Henwick a Star Wars: Az utolsó Jedik miatt csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. részhez

A végén minden összejött!

490
Jessica Henwick

Jessica Henwick az utóbbi évek egyik legnagyobb felfedezettje. Karrierje a Netflix gyártású Iron Fist című sorozattal kezdődött, ahol Colleen Wing szerepével vált ismertté, de számos más, kisebb mellékszerepet is kapott az elmúlt években. Az egyik ilyen projekt a Star Wars: Az ébredő Erő volt, de meglepő módon nem láttuk őt a Star Wars: Az utolsó Jedik című folytatásban.

Azt talán még kevesebben tudják, hogy versenyben volt a Star Wars-folytatástrilógia főszerepéért is, amit végül Daisy Ridley kaparintott meg. Henwicket legutóbb pedig a Mátrix Feltámadások című filmben láttuk, jövőre pedig Rian Johnson rendezőtől a Tőrbe ejtve 2. részében kap szerepet. Egy interjúban a színésznő elárulta, hogy azért követelte ki a szerepet Johnson várva várt folytatásában, mert a direktor kivágta őt a Star Wars VIII. részéből.

A Star Wars: Az ébredő Erőben Jessica Henwick egy Jess Testor X-Wing-pilótát alakított, s Poe Damion oldalán harcolt a Csillagromboló bázis megsemmisítésénél. De ahogy már említettük, majdnem ő játszotta a főszereplőt, de miután nem ő kapta Rey szerepét, J.J. Abrams annyira megsajnálta, hogy egy mellékszereppel ajándékozta meg. Úgy volt, hogy visszatér a VIII. részben, még a jelenetét is leforgatták, de sajnos kivágták a filmből, és ez nagyon nem nyerte el a tetszését.

Jessica Henwick egy interjúban elárulta, hogy kifejezetten azért akart beszélni a Tőrbe ejtve és Az utolsó Jedik rendezőjével, Rian Johnsonnal, mert kivágták a filmből. Henwick végül beszélt a rendezővel, és véleménye szerint erkölcsileg kötelessége volt Johnsonnak, hogy emiatt szerepet osszon neki a Tőrbe ejtve folytatásában.

Tizenéves koromban az iskolában megnéztem a ‘Téglát’, és imádtam. Ezért írtam [Rian Johnsonnak] egy rajongói e-mailt, de ő soha nem válaszolt. Eltelt hét év az életemből, benne vagyok a [‘Star Wars: Az ébredő Erő’]-ben, és vissza kellett volna térnem a [‘Star Wars: Az utolsó Jedik’-be]. De Rian kivágott a projektből! Idén végre megkaptam ezt a forgatókönyvet, és azt mondtam: “Készen állok!”. Adj egy Zoomot. Nem érdekel, hogy megkapom-e. Csak beszélni akarok Rian-nel. Szóval mindezt elmeséltem neki. Azt mondtam: “Van egy kis gondom veled! És persze kénytelen volt – erkölcsileg kötelessége volt -, hogy szerepet adjon nekem a ‘Tőrbe ejtve’ folytatásában.

Jessica Henwick

Amióta a Netflix megvásárolta a Tőrbe ejtve két folytatását, záporoznak a hírek, és sorra jelentik be a nagy sztárokat. Daniel Craig szerepe már biztos, miután a detektív visszatér a második, illetve harmadik részre, de már tudjuk, hogy Dave BautistaEdward NortonJanelle Monáe, a WandaVision boszorkányát alakító Kathryn Hahn, illetve Kate Hudson is feltűnik a folytatásban.

Jessica Henwick
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Rian Johnson bejelentette a Tőrbe ejtve 3. filmcímét

Az író és rendező Rian Johnson elárulta, milyen alcímmel érkezik a Tőrbe...

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmek

Kiderítették, mikor kezdődik a Tőrbe ejtve 3. forgatása

Rian Johnson keményen dolgozik a Tőrbe ejtve 3. részén.

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma
Filmkritikák

Tőrbe ejtve: Az üveghagyma kritika

Benoit Blanc visszatért, hogy megoldjon egy egészen bizarr gyilkossági esetet.