Főoldal Filmek Újabb világsztár, Kate Hudson is csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. impozáns szereplőgárdájához
Filmek

Újabb világsztár, Kate Hudson is csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. impozáns szereplőgárdájához

Csupa világsztárokkal készül a Tőrbe ejtve folytatása.

435
Kate Hudson

Az elmúlt időben azt is mondhatnánk, hogy minden napra jut egy Tőrbe ejtve 2. bejelentés. Több világsztár is csatlakozott a folytatás szereplőgárdájához. Daniel Craig szerepe már biztos, miután a detektív visszatér a második, illetve harmadik részre, de már tudjuk, hogy Dave BautistaEdward NortonJanelle Monáe és a WandaVision boszorkányát alakító Kathryn Hahn is szerepelni fog Rian Johnson folytatásában.

A The Hollywood Reporter elárulta, hogy Kate Hudson a legújabb sztár, aki csatlakozott az impozáns szereplőgárdához. A 42 éves színésznőt elsősorban romantikus filmekben láttuk. Talán az egyik legismertebb filmje a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? Az ismertebb alkotásai közzé tartozik a 2000-ban bemutatott Majdnem híres, A csajok háborúja 2009-ből, legközelebb pedig az Apple TV+ készülő Mona Lisa and the Blood Moon című fantasztikus thrillerben látjuk.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója, a Netflix nem viccelt, amikor hatalmas összeget fizetett a két folytatásért. 450 millió dollárba került, amikor megvásárolta a Tőrbe ejtve folytatásainak jogait a Media Rights Capitaltól. Az első részben többek között az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans, Ana de Armas és Jamie Lee Curtis is helyet kapott, de várhatóan a jövőben további jól ismert, A-listás színészek fognak csatlakozni a stábhoz.

Az első rész középpontjában a gazdag Thrombey család állt. Amikor a patriarcha, a híres krimiíró Harlan Thrombey (Christopher Plummer) rejtélyes körülmények között meghal, Blanc nyomozót hívják az ügy megoldásához. Daniel Craig karaktere igazi klasszikus detektív módjára oldja meg a szokatlan bűntényt. A szereposztás is pazar volt, olyan nagy nevek kaptak helyet a filmben, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas és még sokan mások helyet kaptak a filmben. A direktor korábban úgy fogalmazott, bármennyire is impozáns volt a szereplőgárda, a folytatásban egy új rejtélyre fog fókuszálni, és ebben egy új szereposztásra kerül sor, kivéve Craig karakterét.

Tőrbe ejtve
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Vaják
Sorozatok

A Vaják kiszivárgott forgatási fényképein először látható Liam Hemsworth Geralt szerepében

A képek alapján remek lett Liam Hemsworth átalakulása a Vaják főszerepére.

Rebel Moon
Filmek

A Rebel Moon rendezői változata új alcímet kapott az R-besorolás miatt

A Rebel Moon lehet jobb több erőszakkal, vérrel és még több lassított...