x
Close


Közelgő események

Filmek

Edward Norton a következő, aki csatlakozott a Tőrbe ejtve folytatáshoz

A szereposztás ezúttal is pazar lesz.

Edward Norton a következő, aki csatlakozott a Tőrbe ejtve folytatáshoz
  • PublishedMay 11, 2021

Alig néhány órája számoltunk be arról, hogy a Tőrbe ejtve című film második részében Daniel Craig oldalán Dave Bautista is szerepet kap, itt az újabb nagy név, aki csatlakozott a Netflix streamingszolgáltató legújabb címéhez. A folytatást még tavaly bejelentették, de a munkálatok csak idén kezdődnek, és a jelek szerint Rian Johnson ismét impresszív színészekkel fog dolgozni.

A Deadline legújabb jelentésében arról olvashatunk, hogy Edward Norton a következő nagy sztár, aki aláírt a folytatásra. Akárcsak Bautista szerepéről, Norton karakterét is homály fedi, itt sem tudni, hogy ezúttal egy jó vagy rossz karaktert fog játszani a színész, akitől nem áll távol egyik szerep sem.

Norton leginkább a ’90-es évek végén a Harcosok klubja és az Amerikai história X című filmekkel robbant be, s vált ismertté a világban. De feltűnt a Wes Anderson rendezőtől A Grand Budapest Hotel című filmben is. Legutóbb pedig 2019-ben láttuk őt az Árva Brooklyn-ban, a neo-noir hangvételű filmben, amiben egy Tourette-szindrómás magánnyomozót alakított, s mentori gyilkosságát próbálja megoldani. Egy rövid időre a Marvel Moziverzumban Bruce Banner szerepében a 2008-as A hihetetlen Hulkban, mielőtt Mark Ruffalo váltotta volt őt a Bosszúállók-filmben.

Láthatóan a Netflix nem ok nélkül fizetett ki 450 millió dollárt, amikor megvásárolta a film folytatás jogait a Media Rights Capitaltól, hiszen erős szereplőgárdával várhatjuk a folytatást. Az első részben többek között az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans, Ana de Armas és Jamie Lee Curtis is helyet kapott, de várhatóan a jövőben további jól ismert, A-listás színészek fognak csatlakozni a stábhoz.

A rendező korábban már megerősítette, hogy Blanc nyomozó mellett ismerős arc visszatérésére ne számítsunk, hiszen a folytatásban egy új rejtélyt kell megoldani, s ebben egy új szereplőgárda lesz segítségére.

Edward Norton
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.