Tőrbe ejtve

Dave Bautista is ott lesz a Tőrbe ejtve folytatás szereplői között

Elég gyanúsnak tűnik Bautista.

Nem sokkal azután, hogy kijött a film a mozikban, Rian Johnson rendező és író már arról beszélt, hogy a folytatás tervén dolgozik. Majd tavaly februárban a hivatalos bejelentésre is sor került, hogy elkészítik a második részt. Egy évig gyakorlatilag hallgattak a folytatásról, azonban áprilisban a Netflix bejelentette, rekord összegből, 450M dollárért megvásárolta a Tőrbe ejtve folytatásait (!). A tervek szerint legalább két folytatást kap.

A Deadline a hét elején arról számolt be, hogy Dave Bautista is csatlakozott a folytatáshoz, így a 007 Spectre – A Fantom visszatér után Daniel Craig és Bautista újra közös filmben fog szerepelni. A forrás nem tudta meg, hogy milyen szerepre szerződött a színész, hogy ezúttal jó vagy rossz fiút fog játszani, az viszont garantált, hogy Craig ismét Benoit Blanc híres detektív szerepében göngyölít fel egy bűntényt. Johnson pedig íróként és rendezőként tér vissza.

Az első rész középpontjában a gazdag Thrombey család állt. Amikor a patriarcha, a híres krimiíró Harlan Thrombey (Christopher Plummer) rejtélyes körülmények között meghal, Blanc nyomozót hívják az ügy megoldásához. Daniel Craig karaktere igazi klasszikus detektív módjára oldja meg a szokatlan bűntényt. A szereposztás is pazar volt, olyan nagy nevek kaptak helyet a filmben, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas és még sokan mások helyet kaptak a filmben. A direktor korábban úgy fogalmazott, bármennyire is impozáns volt a szereplőgárda, a folytatásban egy új rejtélyre fog fókuszálni, és ebben egy új szereposztásra kerül sor, kivéve Craig karakterét.

Valószínűleg Bautista karaktere is része lesz ennek az új rejtélynek. A pankrátorból lett színésszel legközelebb Zack Snyder rendezőtől A halottak serege című filmben találkozhatunk, amit szintén a Netflix streamingszolgáltatón fognak bemutatni május 21-én. Ezenfelül pedig szerepet kap A galaxis őrzői vol. 3. részben, amiről a színész úgy fogalmazott, hogy feltehetően Drax utolsó filmje lesz.

Dave Bautista
Total
1
Shares
Previous Article
Inkvizítor

Darth Vader segítői, az Inkvizítorok is szerepet kapnak az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?

Next Article
Tőrbe ejtve

Edward Norton a következő, aki csatlakozott a Tőrbe ejtve folytatáshoz

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!