Főoldal Filmek Dave Bautista szerint A galaxis őrzői vol. 3. valószínűleg Drax végét jelenti
Filmek

Dave Bautista szerint A galaxis őrzői vol. 3. valószínűleg Drax végét jelenti

Maximum előveszi láthatatlan képességét.

217
Drax

Azt már tudjuk, hogy pontosan mikor fogják bemutatni A galaxis őrzői franchise harmadik részét, miután a Marvel Studios múlt héten nyilvánosságra hozta a 4. fázis bemutatóinak időpontját. Egy ideje azt is tudjuk, hogy még idén elkezdik a forgatást, az viszont már egy másik kérdés, hogy mi lesz a trilógia végén.

Noha James Gunn rendezőt erről már kérdezték, de semmi jóval nem szolgált a rendező. Gunn elmondása szerint a harmadik résszel véget ér az utazás, nem készül negyedik rész, és még az sem biztos, hogy a jövőben szeretne filmet rendezni. Lehet, hogy inkább a kisképernyős műsorokra fókuszál, és sorozatokat fog készíteni. De nemcsak a direktor jövője kérdőjeles, az Őrzők sorsa is bizonytalan, nem tudjuk, hogy kivel találkozunk majd 2023 után.

A Digital Spy készített egy rövid interjút a Draxet alakító Dave Bautistával. A sztorival kapcsolatban hiába kérdezték, nem árult el semmit, de csak azért, mert állítása szerint még nem olvasta el a forgatókönyvet. Bár nem túl derűlátó Drax jövőjével kapcsolatban, szerinte itt látjuk majd utoljára a karaktert.

Őszintén szólva nem tudom, mi áll a forgatókönyvben. Évekkel ezelőtt volt egy forgatókönyv, amit nyilvánvalóan meg kellett változtatni, mert megváltozott a Marvel Moziverzum egész iránya.

Dave Bautista

Az eredeti tervek szerint tavaly mutatták volna be a harmadik részt, ha a Disney nem rúgja ki a rendezőt 2018-ban. Azzal, hogy Gunn távozott, az Őrzők sorsát is megpecsételték, s egy időben még abban sem voltunk biztosak, hogy elkészül valaha a harmadik rész. Végül a Disney adott egy második esélyt, így most a filmet 2023. május 5-én fogják bemutatni a mozikban.

Bautista azt is elárulta, hogy egy időben szóba került Drax és Mantis közös filmje, azonban a Disneynek nem tetszett az ötlet, ezért elvetették az ötletet. Pom Klementieff naiv karaktere és a nyers Drax közötti komikus kapcsolatra hegyezték volna ki a filmet.

Egy ideig beszélgettünk egy Drax és Mantis közös filmről. Igazából ez James Gunn ötlete volt. Tényleg akart egy Drax és Mantis-filmet. Ő maga mesélt erről nekem. Úgy gondolom, hogy ez egy zseniális ötlet volt, de nem hallottam semmilyen érdeklődést a stúdiótól. Nem hinném, hogy nagyon érdeklődtek iránta, vagy nem illett bele a tervükbe. De ezen kívül semmit. Ami pedig a kötelezettségeimre vonatkoznak, ott van nekem az Őrzők harmadik része, ami valószínűleg Drax végét is jelenti majd.

Talán a döntésben szerepet játszik az is, hogy korábban nagyon kritikusan nyilatkozott a Disneyről a színész, miután kirúgták a rendezőt. Egészen odáig ment, hogy fontolóra vette, amennyiben nem Gunn készíti a harmadik filmet, nem kér belőle, és visszaadja Drax szerepét. Nyilvánvaló, Bautista nem rajong a Disneyért, nem ért egyet a döntéseivel, és ez akár erre a bizonyos filmre is rányomhatta bélyegét.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.