Főoldal Filmek James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. után mihez kezd, lesz-e folytatás
Filmek

James Gunn elárulta, hogy A galaxis őrzői vol. 3. után mihez kezd, lesz-e folytatás

Azt már tudjuk, hogy visszatér, de mi lesz azután?

182
A galaxis őrzői James Gunn

Mint azt már mindenki tudja, James Gunn jelenleg a DC Moziverzum vendégszeretetét élvezi, miután a Disney 2018 nyarán kirúgta a rendezőt. Gunn-nak a múltban tett sértő és bántó megjegyzései miatt kellett elhagynia a Disney-t. De nem tartott sokáig, mert a rajongók és a színészek kiálltak a direktor mellett, aki így néhány hónappal később visszatérhetett.

James Gunn már serényen A galaxis őrzői franchise harmadik részén dolgozott, amikor kirúgták, így távozása után sokan kétségbe estek, hogy mihez kezd most a Marvel Studios. Még pletykákat is olvashattunk arról, hogy új rendezőt keresnek, majd felröppentek olyan hírek, hogy nem találják Gunn megfelelő utódját. Végül a Disney filmrészleg elnöke, Alan Horn megkegyelmezett, s Gunn kapott egy második esélyt, aki így befejezheti A galaxis őrzői-trilógiát, de csak azután, hogy a Warner Bros. és a DC Entertainment már aláírt a rendezővel.

Azóta már sok víz lefolyt a Dunán. Gunn befejezte a The Suicide Squad forgatását, teljesen becsomagolták a filmet, ami bemutatóra vár most. De a pandémia jelentősen átírta az ütemtervet, amivel át kellett rendezni a Marvel Moziverzum 4. fázis összes bemutatóját. Bár A galaxis őrzői vol. 3. még nem kapott hivatalos premiert akkor, biztosra lehetett venni, néhány évet még várnunk kell rá. A pandémia alatt ezért Gunn annyira unatkozott, hogy összedobott egy spin-off sorozatot, amiben Peacemaker, az Öngyilkos osztag új tagja kap főszerepet. A sorozatot jelenleg is forgatják Kanadában, év végén pedig A galaxis őrzői vol. 3. forgatásával lesz elfoglalva a rendező.

A sok változtatás ellenére a sztori már teljesen kész, csak arra vár mindenki, hogy megkapják a zöld jelzést, s lezárják a trilógiát. Többekben felmerült egy kérdés, hogy mi lesz azután, látjuk-e még Gunnt a Marvelnél. Mindez azután vált kérdéssé, hogy néhány napja a rendező úgy fogalmazott, A galaxis őrzői vol. 3. után talán már csak sorozatot fog rendezni. Gunn korábban arra is utalt, hogy a harmadik résszel teljesnek érzi majd a történetet, szeretné lezárni ezt a sikeres korszakot, s talán új Őrzőket avatunk a jövőben. A nyilatkozatokban arra is utalt, hogy érzelmes búcsúra számíthatunk, miközben néhány karakter utazásának végét is jelenti a film.

Ahogy a rendező is fogalmazott, valószínűleg ez lesz Gunn utolsó filmje a franchise-ben, ami természetesen nem zárja ki, hogy másik Marvel-filmnél ne kapna még lehetőséget, vagy egy új Disney+ sorozatnál. Így vagy úgy, de valamilyen formában vol. 3. a történet végét jelenti, a negyedik rész nem valószínű, hogy elkészül, ugyanakkor nem marad Őrzők nélkül az univerzum. Sorozatban, animációs és képregény formában biztosan jelen lesznek.

Néhány napja kiderült, hogy a trilógia befejező részét 2023. május 5-én fogják bemutatni az amerikai mozikban.

A galaxis őrzői
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.