Peacemaker

James Gunn képeken mutatta be a Peacemaker spin-off sorozat szereplőgárdáját

A The Suicide Squad előzménysorozata is forog.

Mielőtt James Gunn visszatérne a Marvelhez, hogy elkészítse A galaxis őrzői vol. 3. folytatást, újra munkába lendült a DC Moziverzumban, ám ezúttal egy sorozatot készít az HBO Max streamingszolgáltatónak. A rendező még tavaly ősszel jelentette be, hogy annyira unatkozott a pandémia idején, hogy írt egy sorozatot a The Suicide Squad – Öngyilkos osztag című film egy karakterének. Egy előzménysorozat lesz, amiben Peacemakert ismerhetjük meg közelebbről.

A sorozat munkálataira Vancouverben kerül sor, és néhány hete már a bemutató időpontjáról is beszélt az HBO Max vezetője. Bár a tavalyi évben több szereplő kilétéről is lehullt a lepel, akik szerepet kapnak majd a filmben. Nemrég egy közösségi bejegyzésben képeken is megmutatta a sorozat szereplőgárdáját Gunn. A főszereplőt alakító John Cena és Gunn mellett pillantást vethetünk Jennifer Holland, Steve Agee, Danielle Brooks, valamint Chris Conrad szereplőkre is.

A karakterrel legkorábban nyáron, a The Suicide Squadban találkozhatunk, amihez előzetest még nem kaptunk, mindössze egy werkvideóban és néhány forgatási képen láttunk Cena karakterét. A film teljesen kész, amihez korábban kaptunk egy szinopszist is, hogy mit várhatunk a filmtől.

Üdvözlet a pokolban – más néven Bell Reve-ben, az Egyesült Államok legmagasabb halálozási rátájával rendelkező börtönében. Ahol a legrosszabb szupergonoszokat tartják fogva, és ahol a bűnözök mindent megtesznek a szabadulásukért – még a szupertitkos, szuperárnyékos Task Force X kötelékéhez is csatlakoznak. Élsz vagy meghalsz? Állítsunk össze egy csapatot, köztük Bloodshot, Peacemaker, Bumeráng Kapitány, Ratcatcher 2, Savant, King Shark, Blackguard, Javelin és mindenki kedvencével, Harley Quinnel. Miután felfegyverezték őket, szó szerint ledobják őket a távoli, az ellenség által lerohant Corto Maltese szigetre.

Útjuk egy harcos ellenfelektől és gerillaerőktől hemzsegő dzsungelen keresztül vezet. Az Öngyilkos osztag egy kereső és pusztító küldetésen vesz részt, s csak Rick Flag ezredes tudja kordában tartani a csapatot… és Amanda Waller eszközeivel a fülükben nyomon követik minden mozdulatukat. És mint mindig, egy rossz mozdulat és meghalsz (legyen szó ellenfélről vagy csapattársról, vagy magáról Wallerről). Ha valaki fogadást kötne, a fogadóiroda ellenük van.

The Suicide Squad – Öngyilkos osztag 2021. augusztus 6-án kerül bemutatásra az HBO Maxon és a mozikban.

Total
9
Shares
Previous Article

Hivatalos a Diablo 2 Resurrected

Next Article
Mena Massoud

Az Aladdin sztárját, Mena Massoudot szemelték ki az élőszereplős Ezra Bridger szerepére az Ahsoka-sorozatban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!