Főoldal Sorozatok Peacemaker: az HBO Max főnöke elárulta a The Suicide Squad spin-off premierjének dátumát
Sorozatok

Peacemaker: az HBO Max főnöke elárulta a The Suicide Squad spin-off premierjének dátumát

Gőzerővel dolgoznak Peacemaker sorozatán.

343
Peacemaker
Forrás: Warner Bros.

Miután teljesen elkészültek a The Suicide Squad című film utómunkájával, James Gunn belevetette magát a spin-off sorozat fényképezésébe. A direktor jelenleg Vancouverben dolgozik az előzménysorozaton, és a legújabb híreknek köszönhetően már azt is tudjuk, hogy mikor startol a John Cena főszereplésével készülő sorozat az HBO Maxon.

A The Suicide Squad augusztusban érkezik a mozikba és HBO Max-ra egyaránt. Az író-rendező James Gunn annyira unatkozott a lezárások alatt, hogy elhatározta, egy eredettörténetet dob össze Peacemaker-ről, a film egyik új karakteréről. Az ötlet annyira tetszett a stúdiónak, hogy az HBO Max streamingszolgáltató örömmel fogadta az ötletet, s azonnal rábólintottak a megfilmesítésre.

A The Hollywood Reporter-nek tett nyilatkozatában fedte fel Casey Bloys, az HBO Max főnöke, hogy a Peacemaker című sorozat 2022-ben fog startolni.

Augusztusban kezdtem el bekapcsolódni a DC-s tartalmakba. A Peacemaker az első produkciók között van, amelyeknek zöld lámpát adtam és egyike az 2022 januárjában érkező sorozatoknak.

Ezzel kétségkívül nagyot robbantott az interjú során Bloys, de legalább már tudjuk, hogy mikorra várhatjuk Gunn újabb szerzeményét, aki még nem kommentálta a terveket, mivel jelenleg is forgat csapatával. Amíg a Peacemaker-rel kapcsolatos részletek véka alá vannak rejtve, annyi bizonyos, hogy a történet a Cena által alakított karakter eredetét fogja felfedni: egy emberét, aki minden áron törekszik a békére – akárhány embert kelljen is ehhez megölnie. Az HBO Max 8 epizódot rendelt be a sorozat első évadjához. John Cena tehát újra belebújik a The Suicide Squad-ból megismert karakter bőrébe, míg a forgatókönyv megírását és a rendezést James Gunn egymaga vállalta.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...