Peacemaker

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

James Gunn halálra unta magát.

A galaxis őrzői vol. 3. munkálatai olyan messze vannak még, hogy James Gunn kénytelen volt kitalálni valami más elfoglaltságot, ezért a COVID-19 pandémia alatt tollat ragadt, s megírta Peacemaker eredetét. Még mielőtt a Marvel rajongók aggodalomnak adnának hangot, a rendező bevallása szerint a The Suicide Squad-előzménysorozat nem befolyásolja vagy akadályozza A galaxis őrzői franchise befejező részét.

Tegnap robbant a hír, hogy az HBO Max streamingszolgáltató egy The Suicide Squad-előzménysorozatot mutat be John Cena karakterével a főszerepben. Később még arra is kaptunk utalást, hogy Peacemaker mellett még akár a Task Force X más karakterei is feltűnhetnek a sorozatban. Az egész annyira hirtelen és váratlanul jött, hogy sokakban felmerült egy másik kérdés is, Gunn-nak mikor volt ideje összedobni a forgatókönyvet, hiszen a sorozat forgatása már 2021 elején kezdetét veszi.

Az egyik Marvel rajongó azzal a kérdéssel fordult Gunnhoz, hogy a sorozat mellett marad ideje majd az Őrzőkre is? A direktor megerősítette, hogy a pandémia alatt annyira unatkozott, hogy gyorsan összedobott egy sorozatot, és a forgatást még azelőtt lezavarják, hogy belevetné magát A galaxis őrzői vol. 3. munkájába.

Joel Kinnaman állítása szerint a The Suicide Squad erősen R-besorolású lesz, így sokan bíznak benne, hogy a Peacemaker spin-off sorozata is annyira tahó és erőszakos lesz, hogy az alacsonyabb korhatárt meg sem célozzák majd a készítők. Megjelenési dátum még nincs a sorozat mellett.

Total
3
Shares
Previous Article
Peacemaker

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Next Article
Az Igazság Ligája

Henry Cavill állítása szerint nem lesz ott Az Igazság Ligája pótforgatásán?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!