Főoldal Sorozatok James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek
Sorozatok

James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy eredettörténetet dobott össze Peacemakernek

James Gunn halálra unta magát.

326
Peacemaker
Forrás: Warner Bros.

A galaxis őrzői vol. 3. munkálatai olyan messze vannak még, hogy James Gunn kénytelen volt kitalálni valami más elfoglaltságot, ezért a COVID-19 pandémia alatt tollat ragadt, s megírta Peacemaker eredetét. Még mielőtt a Marvel rajongók aggodalomnak adnának hangot, a rendező bevallása szerint a The Suicide Squad-előzménysorozat nem befolyásolja vagy akadályozza A galaxis őrzői franchise befejező részét.

Tegnap robbant a hír, hogy az HBO Max streamingszolgáltató egy The Suicide Squad-előzménysorozatot mutat be John Cena karakterével a főszerepben. Később még arra is kaptunk utalást, hogy Peacemaker mellett még akár a Task Force X más karakterei is feltűnhetnek a sorozatban. Az egész annyira hirtelen és váratlanul jött, hogy sokakban felmerült egy másik kérdés is, Gunn-nak mikor volt ideje összedobni a forgatókönyvet, hiszen a sorozat forgatása már 2021 elején kezdetét veszi.

Az egyik Marvel rajongó azzal a kérdéssel fordult Gunnhoz, hogy a sorozat mellett marad ideje majd az Őrzőkre is? A direktor megerősítette, hogy a pandémia alatt annyira unatkozott, hogy gyorsan összedobott egy sorozatot, és a forgatást még azelőtt lezavarják, hogy belevetné magát A galaxis őrzői vol. 3. munkájába.

Joel Kinnaman állítása szerint a The Suicide Squad erősen R-besorolású lesz, így sokan bíznak benne, hogy a Peacemaker spin-off sorozata is annyira tahó és erőszakos lesz, hogy az alacsonyabb korhatárt meg sem célozzák majd a készítők. Megjelenési dátum még nincs a sorozat mellett.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...