James Gunn John Cena közreműködésével egy a The Suicide Squad-előzménysorozatot készít az HBO Maxra

Úgy tűnik, James Gunn további DC-projektre kötelezi el magát.

A Suicide Squad felejthető első része még 2016-ban landolt a mozikban, az újkori DC Moziverzum hajnalán, és nem is aratott osztatlan sikert, bár tény, hogy több karakter azóta igencsak népszerű lett a filmrajongók körében. Nyilván a legkézenfekvőbb példa Harley Queen (Margot Robbie), aki azóta a Ragadozó madarakban szórakoztatta tovább a rajongókat, amely egyfajta spin-offként volt értelmezhető.

Most úgy tűnik, hogy James Gunn, aki majd az eredeti film folytatását (ebben még nem vagyunk teljesen biztosak) is dirigálja, ezen a vonalon indulhat el, ugyanis nemrégiben jött a hír, mely szerint az előbb említett folytatás egyik prominensnek ígérkező szereplője, John Cena Peacemakere is megkaphatja a maga előzménytörténet, mégpedig nagyon úgy néz ki, hogy egy sorozat formájában.

John Cena egyébként Dwayne Johnsonhoz hasonlóan pankrátorként kezdte, az utóbbi években azonban már kezdték megtalálni a nagyobb szerepek, ez azonban talán az eddigi egyik legnagyobb lehetőség számára, hiszen egy teljes sorozatot vihet majd el a hátán. Az is kiderült már, hogy az első évad nyolc epizódból fog állni, mindet Gunn írja majd és több résznél a rendező is ő lesz. A történet a karakter eredetére fog fókuszálni.

Ahogy azt már a legutóbbi ilyen jellegű DC-produkcióknál megszokhattuk, a sorozat az HBO Maxon lesz majd elérhető, a forgatás pedig 2021 legelején indul majd, mielőtt Gunn hozzákezd a A galaxis őrzői vol. 3. részéhez.

A premierdátum egyelőre természetesen nem ismert.

Total
2
Shares
Previous Article

TESZT: art of rally

Next Article

Új néven fut a The Last of Us ünnepnapja, valamilyen meglepetés is várható

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!