Új néven fut a The Last of Us ünnepnapja, valamilyen meglepetés is várható

Nem etikus a jelenlegi elnevezés.

Hihetetlen, de már hét esztendeje annak, hogy megjelent az előző generáció egyik legmeghatározóbb játéka, a The Last of Us. A Sony húzócíme rögtön a kritikusok és a közönség kedvencévé vált, megkapta a PS4-re hangszerelt Remastered kiadását, és népszerűsége mai napig töretlen. A rajongótábor szeptember 26-án, azaz a játékbeli vírus kitörésének napján ünnepli a mestermű születését, amelyet most a fejlesztő hivatalosan is átnevezett.

Az eddig Outbreak Day néven futó évforduló ezentúl nemes egyszerűséggel The Last of Us Day néven fut, ezt a Naughty Dog egy tweetben jelentette be. A világban tomboló járványveszély miatt kényszerült névváltoztatásra a csapat, ugyanis nem tűnt túl etikusnak jelen körülmények között a kitörés napját ünnepelni.

Ez azonban nem minden, amit bejelentett a Sony legféltettebb belsős gárdája. Vasárnap ugyanis valamilyen nagy meglepetéssel készülnek a The Last of Us brand kapcsán. Tavaly ez egy ingyenes PS4-es dinamikus témát és a második epizódból kivágott képsorokat jelentette, idén azonban valami komolyabbra érdemes számítani. Mivel korábbi ígéretek szerint a nyár elején kiadott folytatást még tervezik bővíteni, a külföldi sajtó a régóta várt Fractions Multiplayer mód bejelentésére számít, de ezt egyelőre érdemes fenntartásokkal kezelni. Pár nap és kiderül, addig is boldog The Last of Us napot Joel és Ellie minden rajongójának!

Total
0
Shares
Previous Article

James Gunn John Cena közreműködésével egy a The Suicide Squad-előzménysorozatot készít az HBO Maxra

Next Article
Fekete Özvegy

A Marvel Studios nagyon durván eltolta a következő három Marvel-film bemutatóját, fél évet csúszik a Fekete Özvegy

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!