Főoldal Sorozatok Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?
Sorozatok

Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is visszahozza James Gunn az HBO Max sorozatába?

Lehetnek még visszatérők.

339
Peacemaker
Forrás: Warner Bros.

A tegnapi nap egyik váratlan bejelentése volt, hogy a The Suicide Squad egy HBO Max előzménysorozatot kap, amiben John Cena karaktere, Peacemaker kapja a főszerepet. A sorozat a karakter eredetét tárja majd fel. Eddig abban a hitben voltunk, hogy egyedüli szereplő lesz a nyolc részes sorozatban, ám James Gunn más karakterekre is utalt.

Egyértelmű, hogy az HBO Max streamingszolgáltató sem szeretne lemaradni, hiszen a Disney+ Star Wars- és Marvel-sorozatai mellett ők is saját készítői műsorokra szánták el magukat. Nem véletlen kötötték meg az elmúlt évtized egyik legnagyobb üzletét J.J. Abrams producerrel és a Bad Robot produkciós cégével. A zöld lámpások mellett jövőre érkezik Az Igazság Ligája rendezői változata, és mellettük készül a The Suicide Squad-előzménysorozata is.

A tegnapi bejelentés nemcsak a szakmát, de a rajongókat is váratlanul érte. A hír után a rajongók megrohanták a rendezőt, hogy mit várhatunk a sorozattól, Peacemaker mellett a Task Force X más karaktereit is látjuk majd a sorozatban? Az egyik rajongói kommentre válaszolva Gunn látszólag megerősítette, hogy mások is csatlakoznak majd Cenához, de nem nevezte meg őket. És még azt sem zárhatjuk ki, hogy csak megtréfálta a rajongókat, s az egész egy átverés.

Nem lehet tudni, Gunn mennyire gondolta komolyan a választ, de minden azon múlik majd, hogy ki fogja túlélni a filmet. A rendező korábban úgy fogalmazott, hogy ne kerüljünk közel egyik karakterhez sem, mert nem tudni, kik maradnak életben. Gunn gyorsan még A galaxis őrzői vol. 3. rész előtt gyorsan lezavarja a sorozatot 2021 elején.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...