Főoldal Sorozatok Több új szereplővel gyarapodott a Peacemaker spin-off sorozat szereplőgárdája
Sorozatok

Több új szereplővel gyarapodott a Peacemaker spin-off sorozat szereplőgárdája

Csendben alakul a The Suicide Squad spin-off szereplőgárdája.

362
Peacemaker
Forrás: Warner Bros.

Még ősszel jelentették be, hogy John Cena közreműködésével előzménysorozat készül a The Suicide Squad című új öngyilkos osztaghoz az HBO Max streamingszolgáltatóra. Nem egy tervezett sorozat lesz, hiszen James Gunn annyira unta magát a pandémia alatt, hogy gyorsan összedobott egy tervet. Egyelőre csak John Cena neve biztos a filmből, viszont most további négy új színész csatlakozott a projekthez.

A négy új név, Chukwudi Iwuji (When They See Us), aki a jelentés szerint állandó szereplője lesz a sorozatnak, míg Lochlyn Munro (Riverdale), Annie Chang (Shades of Blue) és Christopher Heyerdahl (Togo), akik úgynevezett visszatérő karaktereket játszanak majd a képernyőn. Iwuji egy Clemson Murn karaktert játszik; Larry Fitzgibbon, mint Munro; Chang, mint Detective Sophie Song és végül Heyerdahl kelti életre Captain Locke karaktert.

Bár a karakterük neveit is felfedték, csakhogy egyik sem a DC képregények hőse vagy rosszfiúja. Még egy rövid karakterleírást is kaptunk Fitzgibbon-hoz, aki állítólag egy „fanyar és kedves karakter és Song nyomozó társa és barátja”. Okosabbak nem lettünk belőle, de nem ez az első alkalom, hogy Gunn kevésbé ismert karakterekre támaszkodik. Egy korábbi cikkben már bemutattuk a The Suicide Squad új csapatát, akik között leginkább Harley Quinn és Bumeráng kapitány neve lehet ismerős.

John Cena és az új szereplők mellett korábban már bejelentették Danielle Brooks, Steve Agee, Robert Patrick, Jennifer Holland, illetve Chris Conrad szerepét is. Szigorú titoktartás előzi meg a sorozatot, de várhatóan Peacemaker eredetére kapunk majd választ belőle. A főszerepben egy olyan karakter áll, aki bármi áron hisz a békében, függetlenül attól, hány embert kell megölnie, hogy békére leljen.

Peacemaker
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Megfojtott virágok
Filmek

Zack Snyder és Leonardo DiCaprio tárgyaltak Lex Luthor szerepéről, végül egy jó ötlettel álltak fel

Szerepet nem kapott, de Leonardo DiCaprio ötletét végül Zack Snyder filmre vitte.

Olimpia
Filmek

100 nap múlva indul az 2024-es párizsi olimpiai játékok

Maxold ki a 2024-es párizsi olimpiai játékokat a hamarosan induló Max szolgáltatással.

Peacemaker - Békeharcos
Sorozatok

James Gunn megosztott egy képet a Peacemaker – Békeharcos 2. évad forgatásáról

James Gunn egyszerre dolgozik a Superman és a Peacemaker forgatásán.