Főoldal Filmek A Marvel kitűzte A galaxis őrzői vol. 3. és A Hangya 3. bemutató időpontját
Filmek

A Marvel kitűzte A galaxis őrzői vol. 3. és A Hangya 3. bemutató időpontját

2023 még izgalmasabb lesz.

312
A galaxis őrzői

Az este folyamán váratlanul a Marvel Studios több készülő film bemutatóját és filmcímét is bejelentette. Már láttunk tíz másodpercet az Oscar-díjas Chloé Zhao rendezőtől az Örökkévalókból, és kiderült a Fekete Párduc 2. címe is, ami bármennyire is meglepő, Vakanda királya előtt fog tisztelegni, a Marvel Kapitány 2. filmcíme a három szupercsajra utal, és már azt is tudjuk, hogy mikor érkezik James Gunn trilógiájának utolsó epizódja, illetve a Hangya és a Darázs következő kalandja.

A Marvel Studios még decemberben jelentette be A Hangya franchise harmadik részét. Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania címre keresztelt film állítólag sokkal nagyobb lesz az első két résznél, ami egy új generációt is bemutat majd. Itt debütálhatnak majd a Fiatal Bosszúállók, illetve Kevin Feige megerősítette, hogy Kang, a hódító lesz a főgonosz, akit Jonathan Marjors játszik. A címszereplők, a Hangya és a Darázs szerepében ezúttal is Paul Rudd és Evangeline Lilly lesz látható. Michael Douglas és Michelle Pfeiffer már korábban megerősítette, hogy ők is visszatérnek, de Cassie Lang szerepében történt egy fontos változás. A folytatásban Kathryn Newton formálja Scott Lang lányát. Peyton Reed rendezőtől és írótól a filmet 2023. február 13-án fogják bemutatni a mozikban.

A Hangya 3. mellett A galaxis őrzői vol. 3. bemutatóját is kitűzték. A sok évnyi csúsztatás után a filmet 2023. május 5-én fogják bemutatni. James Gunn már megerősítette, hogy a forgatást még idén elkezdik, a The Suicide Squad spin-off, azaz a Peacemaker HBO Max sorozat munkálatai után. A sztorival kapcsolatban semmi biztosat nem tudunk, habár Gunn úgy fogalmazott, hogy Mordály nagyobb szerepet kap majd a történetben, és alighanem a Bosszúállók: Végjáték következményei hatással lesznek majd az Őrzőkre is. Az Őrzőkkel legközelebb a Thor: Love and Thunder című filmben találkozhatunk jövőre.

A trilógia befejező részében visszatér Chris Pratt, Zoe Saldana, Dave Bautista, Vin Diesel, Bradley Cooper, Karen Gillan, Pom Klementieff, Elizabeth Debicki és Sean Gunn. A sztoriért és a rendezésért természetesen James Gunn felel.

A Hangya és a Darázs
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Venom 2. - Vérontó
Filmek

A Venom 3. forgatási fotója árulkodik arról, hogy a film kapcsolódik az MCU eseményeihez

Eddig csak találgattunk, most a Venom 3. kulisszák mögötti fotója megerősítette a...

Superman: Legacy
Filmek

A forgatás első napján megosztott egy képet Superman jelmezéről James Gunn

Az első kép Superman új jelmezéről, és a film címe is változott.