A Hangya és a Darázs

Leleplezték A Hangya 3. címét, megerősítették Kangot és még Kathryn Newton szerepéről is lehullt a lepel

A Kvantumvilág továbbra is fontos szerepet kap a Marvelnél.

A Disney investor Day alatt számos Star Wars és Marvel alkotásról is többet megtudtunk. Többek között Kevin Feige bejelentette, hogy milyen címen fogják bemutatni A Hangya franchise harmadik részét, valamint arra is pont került, hogy a korábbi két részt is jegyző Peyton Reed visszatér rendezőként a trilógia harmadik részére.

Kevin Feige azzal indított, hogy rögtön elárulta, milyen néven fog mozikba kerülni Paul Rudd karakterének harmadik része. Az Ant-Man and the Wasp: Quantumania címet kapta a trilógia harmadik része, és ahogy látható, hogy a Kvantumvilág szerepe sem okozott nagy meglepetést A Hangya és a Darázs második rész és a Bosszúállók: Végjáték után. A folytatásra visszatér Reed, mint rendező, a főszerepeket pedig ezúttal is Rudd, Evangeline Lily, Michael Douglas és Michelle Pfeiffer között osztják szét.

A harmadik részben fontos szerepet kap Cassie Lang is, akit ezúttal már Kathryn Newton fog életre kelteni, hiszen időközben Lang lánya felnőtt, s ez egyértelműen azt igazolja, hogy a Marvel a Fiatal Bosszúállókon dolgozik. Megerősítést kapott az is, hogy a Fantasztikus Négyes legendás ellenfele, Kang, a hódító lesz a hősök ellenfele, akit Jonathan Majors kelt majd életre a filmvásznon. Kang szintén többször összetűzésbe került a Fiatal Bosszúállók csoportjával.

A Marvel még nem árulta el, hogy mikor fogják bemutatni a harmadik részt, de a forgatás várhatóan már jövőre elindul.

Total
1
Shares
Previous Article
Christian Bale

Kevin Feige megerősítette, hogy kit játszik Christian Bale a Thor: Love and Thunder folytatásban

Next Article
Marvel Kapitány

Kitűzték a Marvel Kapitány 2. bemutatóját, amiben még Iman Vellani, mint Ms. Marvel is szerepel

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!