A Hangya

Peyton Reed nyilatkozott, hogy miben lesz más A Hangya 3. az első két résztől

A Hangya 3. nagyobb lesz elődjeinél.

A Hangya és A Hangya és a Darázs filmek rendezője, Peyton Reed egészen ambíciós tervekkel várja a folytatást. A rendező bevallása szerint a harmadik rész sokkal nagyobb és szerteágazóbb lesz az első két résztől. Erre alighanem szükség is van az első két film után. Noha sok franchise még megirigyelné azt a sikert, amit összehozott a két rész, ám anyagi szempontból a Marvel Moziverzum leggyengébb alkotásairól beszélünk.

A harmadik részről szóló hírekről először tavaly ősszel olvashattunk, majd nem sokkal később a Marvel Studios megerősítette, hogy Peyton Reed vezetésével és a Rick és Morty forgatókönyvíróival készül a trilógia harmadik felvonása. Nagyon keveset tudni a filmről, hiszen még nagyon korai fázisban jár, de több pletyka is napvilágot látott már. A rajongók úgy gondolják, hogy a filmben a M.O.D.O.K. lesz a főellenség, miközben a stúdió már fiatal Bosszúállók bemutatásán dolgozik, vagyis Scott Lang lányát, Cassie Lang-et Stature szerepében is láthatjuk.

Peyton Reed nemrég a SiriusXm Radio műsorában adott interjút, amiben megosztotta az első gondolatait a harmadik részről.

A pandémia alatt dolgozunk a megvalósításon… Néhány igazán izgalmas dolgot tartogatunk, de ezek egyikéről sem beszélhetek most. Amolyan Marvel módra.Peyton Reed

Konkrét választ nem kaptunk arra a kérdésre, hogy mire számíthatnak a rajongók a filmtől, ám azt azért elárulta, hogy a harmadik rész nagyban különbözni fog az első két résztől.

Szerintem a harmadik Hangya-film sokkal nagyobb lesz, szerteágazóbb, mint az első két rész volt. Nagyon, nagyon különböző vizuális sablonnal rendelkezik. Ez minden, amit mondhatok.

Az első rész után kár is lenne tagadni, hogy csalódást okozott a folytatás. Bár Hope Van Dyne egyenlő szerepet kapott benne, biztonsági játékot űztek, és sokan csalódtak abban is, amiért ilyen kevés időt töltöttünk a Kvantumvilágban, ami olyan nagy szerepet játszott a Bosszúállók: Végjátékban. Még nem jelentették be, hogy mikor mutatják be a filmet, de értesülések szerint a filmet legkorábban 2021 elején kezdik forgatni.

A Hangya és a Darázs
Total
31
Shares
Previous Article

Magasabb fokozatba kapcsolt a PlayStation 5 marketing gépezete

Next Article
The Falcon and the Winter Soldier

Hivatalos merchandise mutatta meg a The Falcon and the Winter Soldier főszereplői új kosztümjét

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!