Michelle Pfeiffer

Michelle Pfeiffer megerősítette, hogy Janet Van Dyne visszatér A Hangya 3.-ban

A korábbi Darázs is visszatér a folytatásban.

A Hangya és a Darázs mutatta be Michelle Pfeiffer karakterét, mint Janet Van Dyne, aki korábban Darázs jelmezét öltötte magára. A második rész nyitva hagyta a kiskaput a karakterek előtt, most pedig a színésznő megerősítette, hogy visszatér a harmadik részében, sőt, még arról is faggatták, hogy mikor kezdődhet a forgatás.

A 2015-ben bemutatott A Hangya-filmben kaptunk utalást Pfeiffer karakterére először, miszerint szubatomi méretűvé zsugorodott, s a Kvantumvilágban rekedt, majd a folytatásban Hank Pym megmentette kedvesét. Bár csak a film végén kapott megjelenést a korábbi Darázs, de mégis volt valami különös benne. Nyilvánvalóan a Marvel sem szeretné titokban tartani ezt, és ez egy olyan téma, amivel biztosan fog foglalkozni a harmadik rész.

Pfeiffer a Ladies First with Laura Brown kérdéseire válaszolva megerősítette, hogy Peyton Reed rendező A Hangya 3. című folytatásában visszatér.

Feltételezhetően én is szerepelni fogok A Hangya harmadik részében.Michelle Pfeiffer

Egy ilyen kijelentés után mindenki arra szeretne választ kapni, hogy mikor látjuk majd újra. Ezzel kapcsolatban csak annyit mondott, hogy szerinte 2021 tavaszán kezdődik a forgatás, vagyis ez azt jelenti, hogy 2022-ben mutathatják be a filmet. Az eddigi elmondások alapján a harmadik rész sokkal nagyobb lesz a korábbi filmekhez képest, amiben pletykák szerint Kang, a hódító lesz a főellenség, és még a Fiatal Bosszúállókat is felvezetik majd nekünk.

Michelle Pfeiffer
Total
6
Shares
Previous Article
The Suicide Squad

James Gunn sem elégedett a The Suicide Squad HBO Maxos kiadásával

Next Article

Februárban jön a Persona 5 Strikers

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!