Főoldal Filmek Kang, a hódító lehet A Hangya 3. rosszfiúja, akit Jonathan Marjors kelthet életre
Filmek

Kang, a hódító lehet A Hangya 3. rosszfiúja, akit Jonathan Marjors kelthet életre

Kang, a hódító lehet a folytatás egyik nagy ellenfele?

534
Kang, a hódító

Nem sokkal korábban érkezett a hír, miszerint Jonathan Majors kelti életre a Bosszúállók egyik ikonikus ellenfelét, Kanget, a hódítót, aki már A Hangya 3. részében debütálhat a Marvel Moziverzum új karakterei között. A korábbi hírekkel ellentétben nem M.O.D.O.K. lehet a cím nélküli Peyton Reed folytatás gazembere, hanem Kong, hódító, írja a Deadline.

A lap bennfentes forrásokra hivatkozva úgy tudja, hogy a Lovecraft Country sztárját szemelték ki a szerepre. Váratlan és meglepő hír, hiszen ez rácáfol egy korábbi pletykára, miszerint a Loki Disney+ sorozatban a csínytevés istene Owen Wilson karakterét fogja átalakítani. Kang szerepe mellett szólnak a korábbi pletykák is, vagyis A Hangya következő része megágyaz az ifjú Bosszúállók előtt. A képregényekben a fiatal Bosszúállók többször is összetűzésbe kerültek Kanggel, szóval nem alaptalanok a mostani pletykák.

Ezenfelül a lap azt is megjegyzi, hogy sok más karakterhez viszonyítva Kang sokkal nagyobb szerepet kap a jövőben.

Csakúgy mint a Marvel Moziverzum új karakterei, előfordulhat, hogy ezekkel a karakterekkel a jövőben is találkozni fogunk, de eddigi ismereteink alapján Kang, a hódító lehet a franchise következő nagy fejezetének egyik gonosztevője.

Amennyiben így van, akkor Paul Rudd és Evangeline Lilly karaktereinek alaposan feladták a leckét a folytatásban. A képregényekben Kang a Bosszúállók méltó ellenfelének bizonyult, hatalmas fenyegetést jelent jelenléte, képességei közzé tartozik, hogy képes utazni az időben. A képregényekben a fiatal Bosszúállók kerültek először összetűzésbe Kanggel – valójában a képregényekben Iron Lad egy fiatalabb változata volt a gonosznak, aki elmenekül a jövője elől. Később a Fantasztikus Négyes és Bosszú Angyalai is találkoztak Kanggel.

Ahogy azt korábban már megerősítették, A Hangya harmadik részén a Rick és Morty nagysikerű sorozat írója vetheti papírra történetét, de hogy mikor érkezik a film, egyelőre nem tudni.

Jonathan Majors
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események