Close


Közelgő események

Filmek

A 4. fázis előzetese meghozta az első képsorokat az Örökkévalók című filmből

Végre látjuk az Örökkévalókat.

A 4. fázis előzetese meghozta az első képsorokat az Örökkévalók című filmből
  • PublishedMay 3, 2021

Az Örökkévalókról több forgatási képet is láttunk már, illetve két éve a Marvel Studios maga mutatta be a főszereplők jelmezeit, de csak most jött a pillanat, amikor mozgásban is látjuk ezeket az új titokzatos karaktereket. Nem sokkal korábban egy ünnepi előzetest mutattak be a Marvel Moziverzumból, ami elvétve jeleneteket is tartalmazott Chloé Zhao rendező Örökkévalók alkotásából.

Ha lehet így nevezni, akkor egy epikus nagy előzetest villantott néhány perccel korábban a Marvel Studios, amiben a Marvel Moziverzum eddig és a következő alkotásaiból mutatott néhány jelenetet. A sok korábban bemutatott alkotás mellett az első képkockákat megkaptuk az Örökkévalók című kozmikus kalandból is. Bár sokan csalódottak lesznek, akik teljes értékű előzetesről álmodtak, ugyanakkor a film legtöbb főszereplőit látjuk benne, köztük például Gemma Chan Cercijét is. A nagy videóban az Örökkévalók részt 2:20 perctől találjátok.

Az Örökkévalók címen Jack Kirby még 1976-ban jelentetett meg képregényt. Az Örökkévalókat úgy lehet bemutatni, mint az emberiség egy fiktív evolúciós lépcsőjét, akik szuperképességekkel és évek tekintetében tovább élnek a normál embereknél. A több mint egymillió évvel ezelőtt a Mennyei lények által teremtett szuperhatalmú lények egy genetikai kísérlet eredményeként jöttek létre. Két eltérő faj született belőlük, az úgynevezett Örökkévalók és a Deviánsok.

Az Örökkévalók gyakran védelmezték a Földet rémes, hozzájuk hasonló társaiktól. Később polgárháború alakult ki az Örökkévalók között, hogy meghódítsák-e a többi fajt vagy sem. Az egyik csoportot a gonosz Kronos vezette, míg a másikat testvére, Uranos. A harcot végül Kronos nyerte, míg Uranost és követőit száműzték.

Rendezője Chloé Zhao, írója Matthew K. Firpo, Ryan Firpo és Jack Kirby. A főszereplők Angelina Jolie, Richard Madden, Kumail Nanjiani, Salma Hayek, Brian Tyree Henr, Ma Dongszok, Lia McHugh és Lauren Ridloff.

Az Örökkévalók országos bemutatójára 2021. november 4-én kerül sor a mozikban.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.