Főoldal Filmek James Gunn megerősítette, hogy mikor kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. forgatása
Filmek

James Gunn megerősítette, hogy mikor kezdődik A galaxis őrzői vol. 3. forgatása

A Galaxis Őrzői hamarosan visszatérnek.

523
A galaxis őrzői
Forrás: Marvel Studios

Egy ideális esetben, már rég túl lennénk A galaxis őrzői franchise harmadik rész bemutatóján, ha a Disney 2018 nyarán nem rúgja ki a rendezőt. Az eset után a Warner Bros. adott munkát James Gunn-nak, aki előbb a The Suicide Squadot, majd a Peacemaker spin-off sorozatot szállítja a stúdiónak. De a DC után tényleg jöhet a Marvel.

Gunn korábban cáfolta azokat a pletykákat, miszerint a DC-nél töltött idő annyira leköti, hogy nem marad majd ideje befejezni a trilógiát a Marvelnél. A direktor már nagyban dolgozik az HBO Max sorozaton Vancouverben, majd utána visszatér a Marvelhez befejezni A galaxis őrzői trilógiát. Gunn megerősítette, hogy 2021 év végén kezdődhet a forgatás.

Hétvégén ismét sor került egy kérdez-felelek közönségtalálkozóra a rendező oldalán. Instagram-sztoriban kérdezhették a rendezőt. Most is rengeteg kérdést kapott mindenféle témában Gunn, és sokat meg is válaszolt. Az egyik rajongó egyenesen azt kérdezte tőle, hogy tudja-e, a forgatást mikor fogja elkezdeni. Gunn válaszban elmondta, hogy még idén el fogják kezdeni.

A Marvel Studios még nem jelentette be, hogy mikor fogják bemutatni a filmet, de a tervek szerint valamikor 2023-ban érkezik. Persze nem kell addig várnunk a Galaxis Őrzőire, hiszen legközelebb a Thor: Love and Thunder című filmben láthatjuk őket. Chris Pratt, Pom Klementieff, Dave Bautista, Karen Gillan és Sean Gunn jelenleg is Ausztráliában tartózkodik a film forgatásán. Ezt a filmet 2022-ben fogják bemutatni. Gunn azt is elárulta, hogy Taika Waititi rendezővel összedolgoztak, s segített az Őrzők visszatérésében.

Igen, mint azt korábban mondtam, Taika elolvasta a Vol 3 forgatókönyvét mielőtt megírta volna a Love & Thunder sztoriját. Alaposan átbeszéltük, hogy mi fog történni az Őrzőkkel.

James Gunn

A harmadik részre visszatérnek a franchise főszereplői. Keveset tudunk a sztoriról, bár Gunn korábban bevallotta, hogy Mordály fontos szerepet játszik majd a harmadik részben, utalva ezzel, hogy látjuk a karakter eredetét is majd. Ez pedig egyet jelent azzal, amit a képregények szerelmesei már jó ideje tudnak, hogy a Halfworld és Mordály szerelme, Lylla is szerepet kap a filmben.

A galaxis őrzői
Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események