A galaxis őrzői

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

A galaxis őrzői vol. 3. már úton van.

A korábbi pletykák ellenére nagyon úgy fest, hogy a Marvel Studios nem szeretné tovább húzni A galaxis őrzői franchise harmadik rész bemutatóját. A filmet eredetileg most tavasszal mutatták volna be a mozikban, ám a Disney két éve kirúgta James Gunn rendezőt, s ezzel megpecsételte a trilógia harmadik részét. A film ezután parkolópályára került, de miután a Disney és Gunn kibékült, újra elővették a projektet. Az utóbbi időben azonban ismét szárnyra kaptak olyan rémhírek, hogy a film munkálatait ismét eltolták, ám ezt cáfolja Gunn.

Gunn a hét elején már cáfolt egy nagy pletykát Méregcsókkal kapcsolatban a The Suicide Squad adaptációval kapcsolatban, most pedig Twitteren arra reagált, hogy a koronavírus-járvány és a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes átrendezése eredményezheti-e azt, hogy A galaxis őrzői vol. 3. ismét parkolópályára került a stúdiónál.

Megerősíthetem, hogy a tervek arra nézve, hogy mikor kezdjük [A galaxis őrzői vol. 3.] filmezést és mikor fogjuk bemutatni, az elmúlt másfél évben egyáltalán nem változott. Bármilyen pletyka ezzel kapcsolatban téves. Nagyra értékelem az óvatosságotokat.James Gunn

Bár a Marvel Studios több filmet is bejelentett tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon, a Galaxis Őrzői nem szerepeltek a színpadon. Bármennyire is szeretnénk mielőbb látni hőseinket, tekintettel a világon uralkodó körülmények közepette valószínűleg át kellett tervezni a naptárt, s a film forgatását is elhalasztották, ugyanakkor örömmel halljuk, hogy a stúdió nem mondott le a filmről.  

Total
4
Shares
Previous Article
James Gunn

James Gunn megmutatta a The Suicide Squad logóit, és még a magyar címre is fény derült

Next Article

BÉTATESZT: Werewolf: the Apocalypse - Heart of the Forest

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!