Főoldal Filmek James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.
Filmek

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

A galaxis őrzői vol. 3. már úton van.

716
A galaxis őrzői

A korábbi pletykák ellenére nagyon úgy fest, hogy a Marvel Studios nem szeretné tovább húzni A galaxis őrzői franchise harmadik rész bemutatóját. A filmet eredetileg most tavasszal mutatták volna be a mozikban, ám a Disney két éve kirúgta James Gunn rendezőt, s ezzel megpecsételte a trilógia harmadik részét. A film ezután parkolópályára került, de miután a Disney és Gunn kibékült, újra elővették a projektet. Az utóbbi időben azonban ismét szárnyra kaptak olyan rémhírek, hogy a film munkálatait ismét eltolták, ám ezt cáfolja Gunn.

Gunn a hét elején már cáfolt egy nagy pletykát Méregcsókkal kapcsolatban a The Suicide Squad adaptációval kapcsolatban, most pedig Twitteren arra reagált, hogy a koronavírus-járvány és a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes átrendezése eredményezheti-e azt, hogy A galaxis őrzői vol. 3. ismét parkolópályára került a stúdiónál.

Megerősíthetem, hogy a tervek arra nézve, hogy mikor kezdjük [A galaxis őrzői vol. 3.] filmezést és mikor fogjuk bemutatni, az elmúlt másfél évben egyáltalán nem változott. Bármilyen pletyka ezzel kapcsolatban téves. Nagyra értékelem az óvatosságotokat.

James Gunn

Bár a Marvel Studios több filmet is bejelentett tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon, a Galaxis Őrzői nem szerepeltek a színpadon. Bármennyire is szeretnénk mielőbb látni hőseinket, tekintettel a világon uralkodó körülmények közepette valószínűleg át kellett tervezni a naptárt, s a film forgatását is elhalasztották, ugyanakkor örömmel halljuk, hogy a stúdió nem mondott le a filmről.  

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Örökkévalók
Filmek

Kevin Feige elárulta, tervben van-e az Örökkévalók második része

A folytatásra lehet tényleg örökké várhatnak a rajongók.

Deadpool & Rozsomák
Előzetesek

Egy visszatérővel befutott a Deadpool & Rozsomák végső előzetese

Ha nem akarsz minden poént lelőni, hagyd ki a Deadpool & Rozsomák...