Wide Screen
Image default
Filmek

James Gunn biztosította a rajongókat afelől, hogy nem fog késni A galaxis őrzői vol. 3.

A galaxis őrzői vol. 3. már úton van.

A korábbi pletykák ellenére nagyon úgy fest, hogy a Marvel Studios nem szeretné tovább húzni A galaxis őrzői franchise harmadik rész bemutatóját. A filmet eredetileg most tavasszal mutatták volna be a mozikban, ám a Disney két éve kirúgta James Gunn rendezőt, s ezzel megpecsételte a trilógia harmadik részét. A film ezután parkolópályára került, de miután a Disney és Gunn kibékült, újra elővették a projektet. Az utóbbi időben azonban ismét szárnyra kaptak olyan rémhírek, hogy a film munkálatait ismét eltolták, ám ezt cáfolja Gunn.

Gunn a hét elején már cáfolt egy nagy pletykát Méregcsókkal kapcsolatban a The Suicide Squad adaptációval kapcsolatban, most pedig Twitteren arra reagált, hogy a koronavírus-járvány és a Marvel Moziverzum 4. fázis teljes átrendezése eredményezheti-e azt, hogy A galaxis őrzői vol. 3. ismét parkolópályára került a stúdiónál.

Megerősíthetem, hogy a tervek arra nézve, hogy mikor kezdjük [A galaxis őrzői vol. 3.] filmezést és mikor fogjuk bemutatni, az elmúlt másfél évben egyáltalán nem változott. Bármilyen pletyka ezzel kapcsolatban téves. Nagyra értékelem az óvatosságotokat.James Gunn

Bár a Marvel Studios több filmet is bejelentett tavaly nyáron a San Diego-i Comic-Conon, a Galaxis Őrzői nem szerepeltek a színpadon. Bármennyire is szeretnénk mielőbb látni hőseinket, tekintettel a világon uralkodó körülmények közepette valószínűleg át kellett tervezni a naptárt, s a film forgatását is elhalasztották, ugyanakkor örömmel halljuk, hogy a stúdió nem mondott le a filmről.  

Még több a témában...

Moon Knight Disney+ sorozat főszerepére Keanu Reeves-t szemelte ki a Marvel Studios

Kévés Bence Mihály

Richard E. Grant megerősítette, hogy Tom Hiddleston oldalán ő is szerepelni fog a Loki Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Samuel L. Jackson visszatér Nick Fury szerepében egy cím nélküli Marvel Disney+ sorozatban

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat