Főoldal Filmek Megvan a Marvel Kapitány 2. filmcíme, amiben Monica Rambeau és Ms. Marvel is visszatér
Filmek

Megvan a Marvel Kapitány 2. filmcíme, amiben Monica Rambeau és Ms. Marvel is visszatér

Magasabbra. Távolabb. Gyorsabban.

180
Marvel Kapitány

Néhány órával korábban a Marvel Studios bejelentette a Marvel Moziverzum 4. fázis összes film címét és a premier időpontját. Végre láttuk az Örökkévalókat is néhány pillanatra, kiderült, hogy milyen címen érkezik a Fekete Párduc 2. rész, valamint a Marvel Kapitány 2. hivatalos címéről is lerántották a leplet.

Azt már korábban megtudtuk, hogy a folytatásban sok ismerős arccal találkozhatunk, köztük például a WandaVision Disney+ sorozatban bemutatkozott Teyonah Parris, aki Monica Rambeau bőrében tér vissza. A kis Monicával már az első részben találkoztunk, de akkor még nagyon kicsi volt, most azonban felnőtt, és ahogy láttuk, szupererőre is szert tett. De Carol Danvers legnagyobb rajongója, Iman Vellani alakításában Kamala Khan, azaz Ms. Marvel is visszatér önálló sorozata után. A stúdió hivatalosan nem jelentette be a forgatást, de pletykák szerint múlt hónapban elkezdődött a munka, amire Brie Larson is többször utalt.

Ezt hivatalosan még nem erősítették meg, de legalább már tudjuk, hogy a második rész a The Marvels címet kapta, és 2022. november 11-én fogják bemutatni a mozikban. A folytatást szigorú titoktartás előzi meg, de a címből arra lehet következtetni, hogy Carol Danvers, Kamala Khan és Monica Rambeua áll majd a cselekmény középpontjában.

Mellettük állítólag Zawe Ashton kelti életre a főgonoszt, a Skrullok királynőjének, Veranke szerepét kapta a filmben. Veranke kulcsfontosságú szerepet játszott a Titkos Invázió sorozatban. Korábbi pletykák szerint a Titkos Invázió is fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum 4. fázisában, ami tavaly télen megerősítést kapott. A képregénysorozatot egy Disney+ sorozat formájában dolgozzák majd fel, amiben Nick Fury is feltűnik.

A rendezői székben a Kampókéz című remake rendezője, Nia DaCosta foglal helyet, miközben a forgatókönyvön Megan McDonnell dolgozik, aki korábban a WandaVision történetszerkesztője is volt. A hírek szerint az egyik legnagyobb volumenű alkotásnak ígérkezik a következő évekből. Sokak szerint a következő Bosszúállók-film felvezetője lesz. Az első részt 2019-ben mutatták be a mozikban, s világszerte több mint 1 milliárd dollárt hozott a stúdiónak, ami természetesen megágyazott egy folytatás előtt.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Közelgő események

Még több a témában...

Deadpool 3.
Filmek

A Deadpool 3. forgatási fotóján lefejezték az egyik visszatérő X-Ment

Egy visszatérő X-Men látható a Deadpool 3. forgatási fotóján, akit szó szerint...

Vasember
Filmek

Kevin Feige végre reagált azokra a pletykákra, hogy Robert Downey Jr. visszatérhet Vasemberként

Megszólalt a témában a Marvel Studios vezetője is, hogy visszatérnek-e az eredeti...

Madame Web
Előzetesek

Megjelent a csajokkal teli Madame Web előzetese magyarul

Magyar szinkronnal is elérhető a Madame Web első nagy előzetese.

Pókember: Idegenben
Filmek

Tom Holland csak akkor fog újra Pókembert játszani, ha megéri visszatérni

Nyomós ok kell azért, hogy elkészüljön a Pókember 4.