Zawe Ashton

Zawe Ashton személyében megtalálták a Marvel Kapitány 2. főgonoszát

Vajon melyik főgonoszt játssza majd?

Több arra utaló jel is volt, hogy a Fresh Meat című tévésorozat sztárja lehet a Marvel Kapitány folytatás főgonosza, de csak most kapott megerősítést a pletyka. Több külföldi lap is tényként számolt be a hírről, miszerint a Wanderlust, és a Ki vagy, doki? sztárja, Zawe Ashton kelti életre a folytatás főgonoszát, aminek kilétét egyelőre homály fedi.

Elsőként a Deadline közölte a hírt, miszerint a Marvel Kapitány 2. előkészítése alatt, a stúdió rátalált arra a színésznőre, aki majd életre keltheti a főgonoszt. A lap úgy fogalmazott, hogy pontos részleteket nem tudni a karakteréről, azonban több forrás is azt állítja, hogy Ashton játssza a főgonoszt a folytatásban. Ugyanakkor nem lehetünk benne biztosak, hogy ő lesz a tényleges főgonosz, hiszen ahogy láttuk már több Marvel-filmben is, sokszor az utolsó képsorokig rejtve marad egy másik antagonista kiléte is.

Zawe Ashton

Mindez csak spekuláció, egyelőre tényleg nem tudni, hogy kit játszik majd a filmben, de egyesek úgy gondolják, hogy a Skrullok királynőjének, Veranke szerepét kapta a filmben. Veranke kulcsfontosságú szerepet játszott a Titkos Invázió sorozatban. Korábbi pletykák szerint a Titkos Invázió is fontos szerepet kap a Marvel Moziverzum 4. fázisában, ami tavaly télen megerősítést kapott. A képregénysorozatot egy Disney+ sorozat formájában dolgozzák majd fel, amiben Nick Fury is feltűnik.

A rendezői székben a Kampókéz című remake rendezője, Nia DaCosta foglal helyet, miközben a forgatókönyvön Megan McDonnell dolgozik, aki korábban a WandaVision történetszerkesztője is volt. A folytatásban feltűnik Marvel Kapitány legnagyobb rajongója is, Iman Vellani alakításában Ms. Marvel és Monica Rambeau felnőtt alakja, akit Teyonah Parris alakít a WandaVision-sorozatban.

Ez minden, amit eddig tudni lehet a második részről, de hírek szerint az egyik legnagyobb volumenű alkotásnak ígérkezik. Sokak szerint a következő Bosszúállók-film felvezetője lesz. Az első részt 2019-ben mutatták be a mozikban, s világszerte több mint 1 milliárd dollárt hozott a stúdiónak, ami természetesen megágyazott egy folytatás előtt.

A Marvel Kapitány 2. 2022. november 11-én kerül a mozikba.

Total
3
Shares
Previous Article

Egészen jól haladhat a Marvel’s Spider-Man 2

Next Article
Darth Maul

Darth Maul is visszatér az Obi-Wan Kenobi-sorozatban?

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!