Főoldal Sorozatok Megerősítették a She-Hulk főszereplőjét, lehullt a lepel a Titkos Invázió, Ironheart, Armor Wars és más Marvel Disney+-os sorozatokról
Sorozatok

Megerősítették a She-Hulk főszereplőjét, lehullt a lepel a Titkos Invázió, Ironheart, Armor Wars és más Marvel Disney+-os sorozatokról

A Marvel Studios több új Disney+ sorozatot is bejelentett.

380
She-Hulk

Az elmúlt év legnagyobb bejelentéseire került sor éjjel a Disney befektetőinek tartott rendezvényen, amikor is több Star Wars és Marvel projektet is bejelentettek a Disney+ streamingszolgáltatóra. Sokat ezek közül már tudtunk, de néhány csak most lett hivatalos, ahogy az is, kik kapják a szerepeket az egyes alkotásokban.

Kezdjük is a sort rögtön a Titkos Invázió című projekttel, amiben Samuel L. Jackson és Ben Mendelsohn karakterei kapnak majd főszerepet. Előbbi Nick Furyt játssza, utóbbi pedig a skrullok vezetőjét, Talost keltette életre a Marvel Kapitány és a Pókember: Idegenben című alkotások után. A Titkos Invázió adaptálásáról már korábban pletykáltak, sokan azt gondolták, hogy ez lehet majd a Marvel Kapitány 2. sztorija, végül Fury és Talos szemszögéből látjuk ezt a kalandot a Disney+ szolgáltatón.

Don Cheadle visszatér, mint James Rhodes, vagyis Hadigép. A karakter az évek alatt állandó szereplője lett a Marvel Moziverzumnak, de a jövőben még nagyobb figyelmet kap, hiszen egy saját sorozatot kap a Disney+-on. Érkezik hamarosan az Armor Wars című sorozat, amiben Tony Stark legnagyobb félelmét dolgozzák majd fel, mi történik, ha rossz kezekbe kerül a csúcstechnika?

Dominique Thorne főszereplésével készül az Ironheart című sorozat is a Disney+-ra. Egy eredettörténetet kapunk Thorne karakterével a főszerepben, aki a Marvel képregények egyik legnagyobb agytrösztje, ugyanis Vasember után ő készíti a legfejlettebb páncélokat.

Tatiana Maslany hiába tagadta, hogy ő kapta a She-Hulk főszerepét, Kevin Feige éjjel megerősítette, hogy övé lett Jennifer Walters szerepe. A sorozattal kapcsolatban azt is megtudtuk, hogy Tim Roth visszatér Förtelem szerepében, és maga Hulk, azaz Mark Ruffalo is feltűnik majd a sorozatban. Utóbbitól nem esett le az állunk, hiszen a címszereplő rokonáról van szó, aki vérátömlesztéssel menti meg unokatestvérét. A sorozatot Kat Coiro és Anu Valie készíti majd.

A Galaxis Őrzői franchise egy különleges kiadást kap majd 2022 decemberében, érkezik ugyanis a The Guardians of the Galaxy Holiday Special című ajándék, természetesen egyenesen James Gunn írótól és rendezőtől.

Végezetül azt is megtudtuk, hogy a Moon Knight egy komplett sorozat lesz minden tekintetben.

Miközben záporoztak a hírek, sokakban joggal merült fel a kérdés, hogy mi történt a tavaly nyáron bejelentett Pengével. Nos, Kevin Feige elárulta, hogy Penge egy filmet fog kapni, de ennél bővebbet nem tud elmondani a projektről, de ígérete szerint hamarosan bővebben is beszélni fognak majd a karakter bemutatásáról.

Szerző
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.

Szólj hozzá!

Budapest Comic Con

Közelgő események

Még több a témában...

Pókember: Idegenben
Filmek

Kitűzték a Pókember 4. forgatásának időpontját, de ki lesz a rendezője?

Ki lesz Jon Watts utódja a Pókember 4. rendezői székében?

Becoming Karl Lagerfeld
Sorozatok

A Karl Lagerfeldről szóló sorozat június 7-én lesz elérhető a Disney+-on

Daniel Brühl főszereplésével érkezik Karl Lagerfeldről szóló sorozat a Disney+-ra.