Marvel Kapitány

A Kampókéz rendezője, Nia DaCosta hozza a Marvel Kapitány 2. részét

Nia DaCosta rendezi a Marvel Kapitány 2.-őt.

Az elmúlt napokban csak rossz híreket kaptunk a Marvel Studios felől, miután egyre valószínűbbnek tűnik, hogy az idei évben csak a Fekete Özvegy-filmet láthatják a rajongók, minden mást 2021-re halasztottak. Hivatalosan a stúdió ezeket még nem kommentálta. Ma reggelre azonban egy jó hírre ébredhettünk, hiszen megvan a Marvel Kapitány 2. új rendezője, miután az első részt jegyző páros nem tér vissza a rendezői székbe.

Amikor bejelentették a folytatást, azt is megtudtuk, hogy Anne Bowden és Ryan Fleck nem térnek vissza a második részre, habár produceri feladatokat ennek ellenére továbbra is ellátnak majd a folytatásnál. A Marvel ezután új női rendezőt szemelt ki magának, akit időközben meg is talált. A Deadline értesülései szerint a Kampókéz rendezője, Nia DaCosta-t kérték fel a második rész filmezésére. Ennek a bejelentésnek azért is van olyan nagy jelentősége, hiszen ezzel DaCosta lett az első fekete női rendező, aki lehetőséget kap a Marvel Studiostól.

Állítólag Kevin Feige és a stúdió vezetői az elmúlt néhány hónapban több jelöltet is meghallgattak, azonban a jelentésben egy másik nevet sem említenek – de pletykáltak a Westworld és a Trónok harca rendezőiről is -, mindössze DaCosta nevét, akit viszont egy ideje már kiválasztottak a feladatra. Amit még tudni érdemes a folytatásról, DaCosta mellett megvan már a forgatókönyvíró is, hiszen a WandaVision Disney+ sorozat írónőjét, Megan McDonnell-t kérték fel, hogy ragadjon tolat és készítse el a szkriptet.

A Marvel Kapitány 2. történetét szigorú titoktartás előzi meg, bár pletykák szerint ebben a részben fog debütálni Ms. Marvel is. Sok spekuláció van arra is, hogy a folytatás milyen hatással lesz a Marvel Moziverzum jövőjére, ez lehet a nagy felvezető rész a következő Bosszúállók-filmhez, valamint a Titkos Invázió képregény történetét vehetik alapul. Ezek mind-mind csak pletykák, de az első rész eseményeit figyelembe véve nagyon is nagy benne ráció, hogy a pletykák közül néhány valóra válik.

Nia DaCosta
Total
3
Shares
Previous Article

BÉTATESZT: Werewolf: the Apocalypse - Heart of the Forest

Next Article

Saját pályát is készíthetünk a PGA Tour 2K11-ben

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!