Wide Screen
Image default
Filmek

Rian Johnson már a Tőrbe ejtve folytatásán dolgozik, amiben Daniel Craig is visszatérne

Úgy tűnik, hogy Rian Johnson az új Star Wars-film helyett inkább a Tőrbe ejtve folytatásán dolgozik, amiben Daniel Craig is visszatérne Benoit Blanc detektív szerepében.

Úgy tűnik, hogy Rian Johnson az új Star Wars-film helyett inkább a Tőrbe ejtve folytatásán dolgozik, amiben Daniel Craig is visszatérne Benoit Blanc detektív szerepében.

Rian Johnson újra a figyelem középpontjába került, ám ezúttal nem Az utolsó Jedik miatt, hanem új filmje, a Tőrbe ejtve sikere miatt. A világ számos országában már hetek óta vetítik a filmet, de hozzánk csak múlt héten futott be a rendező eredeti ötlete alapján készült detektívfilm, ám mint tegnap éjjel kiderült, Johnson már a folytatáson dolgozik.

A The Hollywood Reporter készített interjút Johnsonnal a Golden Globe-díjátadón, ahol megerősítette a lapnak, hogy a folytatáson dolgozik, amiben Daniel Craig is visszatérne főszereplőként, és azt tervezi, hogy egy éven belül bemutatják a folytatást. A film egyik producere is megszólalt, aki szintén nagyon izgatott a folytatás híre miatt:

Daniel annyira jól szórakozott a forgatáson, hogy folytatni akarja.
Ram Bergman

A hazai megjelenéssel ellentétben a filmet hat héttel korábban mutatták be az észak-amerikai mozikban, de még mindig a tíz legnézettebb film között van, és bevételben is remekel, hiszen az alig 40 millió dollárból készült film esetében már több mint 235 millió dollárnál tart.

A kritikusok után a 2020-as Golden Globe-díjátadón is több jelölést kapott a Tőrbe ejtve, a legjobb vígjáték kategóriában indult, ám ezt végül a Volt egyszer egy… Hollywood hozta el. De a film mellett a főszereplőket is jelölték több kategóriában, így Daniel Craig a Legjobb férfi főszereplő dráma, míg Ana de Armas a Legjobb női főszereplő dráma kategóriában kapott először Golden Globe-jelölést.

Tőrbe ejtve

Még több a témában...

Sam Witwer odaszólt Rian Johnsonnak, amiért megbukott Az utolsó Jedik házifeladatból

Kévés Bence Mihály

J.J. Abrams vágói szerint Rian Johnson szándékosan Az ébredő Erő ellen dolgozott

Kévés Bence Mihály

Daniel Craig nem fogja gyerekeire hagyni vagyonát

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat