Wide Screen
Image default
Filmek

Hivatalosan is ráerősítettek, hogy érkezik a Tőrbe ejtve folytatása

Közel sem meglepő, hogy Rian Johnson nagysikerű krimije, a Tőrbe ejtve folytatást kap, amihez már a premiert is kitűzték.

Közel sem meglepő, hogy Rian Johnson nagysikerű krimije, a Tőrbe ejtve folytatást kap, amihez már a premiert is kitűzték.

A Lionsgate filmstúdió elnök-vezérigazgatója, Jon Feltheimer éppen a harmadik negyedéves bevételről tartott rövid ismertetőt a vezetői tanácsnak, amikor kijelentette, hogy a Tőrbe ejtve folytatásán már dolgoznak, és előreláthatóan valamikor 2022-ben fogják bemutatni a nagyérdemű előtt. Feltheimer arról is mesélt, hogy a stúdió életében a 2022-es év lesz az egyik legizgalmasabb év.

Az ötlet egyik legnagyobb támogatója Rian Johnson rendező, aki szintén lelkes a folytatás iránt. A Deadline készített interjút a direktorral, aki úgy fogalmazott:

A folytatás ötlete úgy tűnik, nagyot szólna. De rengeteg mindennek meg kell történni ahhoz, hogy ez megtörténjék. Az első és legfőbb feladat megírni a forgatókönyvet.
Rian Johnson

A Tőrbe ejtve első részét Amerikában 2019 novemberében mutatták be, hozzánk pedig csak az év első hetében futott be, de ettől függetlenül nagy siker volt. A remek történet mellett kiváló színészeket is felsorakoztatott a film, köztük a Chris Evans, Daniel Craig, Jamie Lee Curtis és Ana de Armas csak hogy egy párat kiragadjunk a kiváló szereplőgárdából.

A film költségvetése alig haladta meg a 40 millió dollárt, és csak az első hétvégén 27 millió dollárt hozott vissza belőle, világszinten pedig azóta már a 300 millió dollárt is átlépte a film, ami meggyőzte a producereket és a stúdiót a folytatásról.

Még több a témában...

Rian Johnson annyira nagy Pokémon Go rajongó, hogy ő rendezte a Pokémon Go Fest 2020 reklámvideóját

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson védelmébe vette a Star Wars-előzménytrilógiát, és elmondta, miért tartja csodálatosnak

Kévés Bence Mihály

Rian Johnson még mindig dolgozik az új Star Wars-trilógián, de még nagyon hosszú út áll előtte

Kévés Bence Mihály

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat