Tőrbe ejtve

A WandaVision boszorkánya is csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. impozáns szereplőgárdájához

Újabb nagy névvel bővült a szereplőgárda.

Az elmúlt napok fényében azt is mondhatnánk, hogy minden napra jut egy Tőrbe ejtve 2. bejelentés. Többen is csatlakoztak a folytatás szereplőgárdájához. Daniel Craig szerepe már biztos, miután detektív visszatér a második, illetve harmadik részre, de már tudjuk, hogy Dave Bautista, Edward Norton és Janelle Monáe is szerepelni fog Rian Johnson folytatásában.

Megint csak a Deadline adta hírül, hogy Kathryn Hahn egyik rejtélyes szerepből ugrik a másikba, ugyanis a WandaVision színésznője a következő, aki csatlakozott a nagysikerű Tőrbe ejtve című film folytatáshoz. A színésznőt legutóbb a Disney+ sorozatában láttuk, ahol a híres Agatha Harkness nevű boszorkányt játszotta.

Láthatóan a Netflix nem ok nélkül fizetett ki 450 millió dollárt, amikor megvásárolta a film folytatás jogait a Media Rights Capitaltól, hiszen erős szereplőgárdával várhatjuk a folytatást. Az első részben többek között az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans, Ana de Armas és Jamie Lee Curtis is helyet kapott, de várhatóan a jövőben további jól ismert, A-listás színészek fognak csatlakozni a stábhoz.

Az első rész középpontjában a gazdag Thrombey család állt. Amikor a patriarcha, a híres krimiíró Harlan Thrombey (Christopher Plummer) rejtélyes körülmények között meghal, Blanc nyomozót hívják az ügy megoldásához. Daniel Craig karaktere igazi klasszikus detektív módjára oldja meg a szokatlan bűntényt. A szereposztás is pazar volt, olyan nagy nevek kaptak helyet a filmben, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas és még sokan mások helyet kaptak a filmben. A direktor korábban úgy fogalmazott, bármennyire is impozáns volt a szereplőgárda, a folytatásban egy új rejtélyre fog fókuszálni, és ebben egy új szereposztásra kerül sor, kivéve Craig karakterét.

Total
3
Shares
Previous Article

Végre új színváltozatokban is bemutatkozik a DualSense!

Next Article
The Suicide Squad

James Gunn azt állítja, hogy majdnem az összes karakter meghal a The Suicide Squad öngyilkos küldetésében

Related Posts