Tőrbe ejtve

Janelle Monáe zenei előadó is csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. szereplőgárdájához

Ezúttal egy zenei előadó csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. stábjához.

Beindulni látszanak a dolgok, miután a Netflix megvásárolta a Tőrbe ejtve folytatásait. A folytatást már egy éve bejelentették, de az események csak azután gyorsultak fel, hogy a legnagyobb streamingszolgáltató megvásárolta a terjesztési jogot. Az elmúlt két napban két nagy név is csatlakozott a második részhez. Előbb Dave Bautista jelentkezett be, majd Edward Norton is aláírt. Azt már eddig is gondoltuk, hogy ezzel nem ért véget a casting, s a következő napokban, hetekben újabb nagyágyúkat jelentek majd be Rian Johnson eredettörténetének folytatására.

A Deadline értesülése szerint a legújabb sztár Janelle Monáe, aki csatlakozott Daniel Craighez és a többiekhez. Monáe egy Grammy-díjra jelölt zenei előadó, aki több filmben is szerepelt, köztük például az Oscar-díjat is nyert Holdfényben vagy az Amazon Prime Homecoming című sorozatában. Érdekesség, hogy 2013-ban a Saturday Night Live egyik epizódjában zenei vendég volt, aminek házigazdája éppen az az Edward Norton volt, aki szintén szerepet kap a Tőrbe ejtve 2. részében.

Láthatóan a Netflix nem ok nélkül fizetett ki 450 millió dollárt, amikor megvásárolta a film folytatás jogait a Media Rights Capitaltól, hiszen erős szereplőgárdával várhatjuk a folytatást. Az első részben többek között az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans, Ana de Armas és Jamie Lee Curtis is helyet kapott, de várhatóan a jövőben további jól ismert, A-listás színészek fognak csatlakozni a stábhoz.

Az első rész középpontjában a gazdag Thrombey család állt. Amikor a patriarcha, a híres krimiíró Harlan Thrombey (Christopher Plummer) rejtélyes körülmények között meghal, Blanc nyomozót hívják az ügy megoldásához. Daniel Craig karaktere igazi klasszikus detektív módjára oldja meg a szokatlan bűntényt. A szereposztás is pazar volt, olyan nagy nevek kaptak helyet a filmben, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas és még sokan mások helyet kaptak a filmben. A direktor korábban úgy fogalmazott, bármennyire is impozáns volt a szereplőgárda, a folytatásban egy új rejtélyre fog fókuszálni, és ebben egy új szereposztásra kerül sor, kivéve Craig karakterét.

Janelle Monáe
Total
1
Shares
Previous Article

Holnap végre elkalandozhatunk a druidák földjére Eivorral

Next Article
Emily Blunt

Emily Blunt szerint a Fantasztikus Négyes és Sue Storm pletyka csak a rajongók szüleménye

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!