x
Close


Közelgő események

Filmek

Jessica Henwick a legújabb sztár, aki csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. rész színészgárdájához

Megint egy nagy név írt alá a Tőrbe ejtve folytatására.

Jessica Henwick a legújabb sztár, aki csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. rész színészgárdájához
  • PublishedJune 19, 2021

Most már tényleg nem túlzás kijelenteni, hogy Rian Johnson rendező Tőrbe ejtve folytatása ezúttal is impozáns szereplőgárdával készül. Amióta a Netflix megvásárolta a következő két részt, záporoznak a hírek, és sorra jelentik be a nagy hollywoodi sztárokat. Daniel Craig szerepe már biztos, miután a detektív visszatér a második, illetve harmadik részre, de már tudjuk, hogy Dave BautistaEdward NortonJanelle Monáe, a WandaVision boszorkányát alakító Kathryn Hahn, illetve Kate Hudson is feltűnik a folytatásban.

A Deadline adta hírül, hogy Jessica Henwick a legújabb, aki csatlakozott a filmhez. Azt egyelőre nem tudni, hogy Henwick kit fog játszani az új részben. A színésznőnek a Netflix gyártású Iron Fist című sorozatban nyújtott alakítása hozta meg az áttörést karrierjében, ennek köszönhetően sokáig versenyben volt Rey szerepéért is a Star Wars-folytatástrilógiában. Majd megkapta a Mátrix 4. egyik szerepét, legutóbb pedig Rian Johnson figyelt fel rá, jelenleg pedig a The Gray Man című filmet forgatja Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója, a Netflix nem viccelt, amikor hatalmas összeget fizetett a két folytatásért. 450 millió dollárba került, amikor megvásárolta a Tőrbe ejtve folytatásainak jogait a Media Rights Capitaltól. Az első részben többek között az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans, Ana de Armas és Jamie Lee Curtis is helyet kapott, de várhatóan a jövőben további jól ismert, A-listás színészek fognak csatlakozni a stábhoz.

Az első rész középpontjában a gazdag Thrombey család állt. Amikor a patriarcha, a híres krimiíró Harlan Thrombey (Christopher Plummer) rejtélyes körülmények között meghal, Blanc nyomozót hívják az ügy megoldásához. Daniel Craig karaktere igazi klasszikus detektív módjára oldja meg a szokatlan bűntényt. A szereposztás is pazar volt, olyan nagy nevek kaptak helyet a filmben, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas és még sokan mások helyet kaptak a filmben. A direktor korábban úgy fogalmazott, bármennyire is impozáns volt a szereplőgárda, a folytatásban egy új rejtélyre fog fókuszálni, és ebben egy új szereposztásra kerül sor, kivéve Craig karakterét.

Tőrbe ejtve
Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.