Jessica Henwick

Jessica Henwick a legújabb sztár, aki csatlakozott a Tőrbe ejtve 2. rész színészgárdájához

Megint egy nagy név írt alá a Tőrbe ejtve folytatására.

Most már tényleg nem túlzás kijelenteni, hogy Rian Johnson rendező Tőrbe ejtve folytatása ezúttal is impozáns szereplőgárdával készül. Amióta a Netflix megvásárolta a következő két részt, záporoznak a hírek, és sorra jelentik be a nagy hollywoodi sztárokat. Daniel Craig szerepe már biztos, miután a detektív visszatér a második, illetve harmadik részre, de már tudjuk, hogy Dave BautistaEdward NortonJanelle Monáe, a WandaVision boszorkányát alakító Kathryn Hahn, illetve Kate Hudson is feltűnik a folytatásban.

A Deadline adta hírül, hogy Jessica Henwick a legújabb, aki csatlakozott a filmhez. Azt egyelőre nem tudni, hogy Henwick kit fog játszani az új részben. A színésznőnek a Netflix gyártású Iron Fist című sorozatban nyújtott alakítása hozta meg az áttörést karrierjében, ennek köszönhetően sokáig versenyben volt Rey szerepéért is a Star Wars-folytatástrilógiában. Majd megkapta a Mátrix 4. egyik szerepét, legutóbb pedig Rian Johnson figyelt fel rá, jelenleg pedig a The Gray Man című filmet forgatja Ryan Gosling és Chris Evans főszereplésével.

A világ legnagyobb streamingszolgáltatója, a Netflix nem viccelt, amikor hatalmas összeget fizetett a két folytatásért. 450 millió dollárba került, amikor megvásárolta a Tőrbe ejtve folytatásainak jogait a Media Rights Capitaltól. Az első részben többek között az Amerika Kapitányt alakító Chris Evans, Ana de Armas és Jamie Lee Curtis is helyet kapott, de várhatóan a jövőben további jól ismert, A-listás színészek fognak csatlakozni a stábhoz.

Az első rész középpontjában a gazdag Thrombey család állt. Amikor a patriarcha, a híres krimiíró Harlan Thrombey (Christopher Plummer) rejtélyes körülmények között meghal, Blanc nyomozót hívják az ügy megoldásához. Daniel Craig karaktere igazi klasszikus detektív módjára oldja meg a szokatlan bűntényt. A szereposztás is pazar volt, olyan nagy nevek kaptak helyet a filmben, mint Jamie Lee Curtis, Chris Evans, Ana de Armas és még sokan mások helyet kaptak a filmben. A direktor korábban úgy fogalmazott, bármennyire is impozáns volt a szereplőgárda, a folytatásban egy új rejtélyre fog fókuszálni, és ebben egy új szereposztásra kerül sor, kivéve Craig karakterét.

Tőrbe ejtve
Total
1
Shares
Previous Article
Hang nélkül 2.

A Hang nélkül 2. az első olyan film a pandémia utáni időszakban, ami átlépte a 100M dollárt az amerikai mozikban

Next Article
Végtelen útvesztő 2. - Bajnokok csatája

Egy halálos metróállomásról kell kimenekülniük a Végtelen útvesztő 2. - Bajnokok csatája győzteseinek

Related Posts