x
Close


Közelgő események

Filmek

Lehullt a lepel a Mátrix 4. szereplőgárdájáról, Christina Ricci egy szigorúan titkos szerepet kapott

Mutassanak már hozzá egy előzetest is!

Lehullt a lepel a Mátrix 4. szereplőgárdájáról, Christina Ricci egy szigorúan titkos szerepet kapott
  • PublishedJune 5, 2021

Miközben arra várunk, hogy a Warner Bros. valamit mutasson végre a Mátrix franchise negyedik részéből, elérhető lett a teljes szereplőgárda. A listán Az Álmosvölgy legendája című filmből Christina Ricci neve is olvasható, aki állítólag egy kulcsfontosságú szerepet játszik a folytatásban, ám szigorúan őrzik a titkot.

Egy 2021-es sajtótájékoztatónak köszönhetően nyilvánosságra hozták a Mátrix 4. szereplőinek névsorát. Egy korábbi bejelentésből tudjuk, hogy a két főszereplőt alakító Keanu Reeves és Carrie-Anne Moss, azaz Neóval és Trinityvel találkozunk a negyedik részben, valamint Daniel Bernhardt is meghívót kaphatott. Ám Laurence Fishburne nem kapott hívást, vagy legalábbis nem tudunk erről. Bár a forgatás már véget ért, de csak most figyeltünk fel a Primetime Emmy-jelölt Christina Ricci nevére a listán, aki egy titkos szerepet kapott.

Christina Ricci

További szerepekben lesz látható Yahya Abdul-Mateen II, Priyanka Chopra Jonas, Jonathan Groff, Neil Patrick Harris, Jessica Henwick, Telma Hopkins, Eréndira Ibarra, Toby Onwumere, Max Riemelt, Brian J. Smith, valamint Jada Pinkett Smith. Noha a listán nem szerepel Daniel Bernhardt és Lambert Wilson neve, de várhatóan ők visszatérnek majd a korábbi szerepükben.

A várva-várt folytatást Lana Wachowski rendezte, a forgatókönyvön pedig David Mitchell és Aleksander Hermon dolgozott. Emellett Grant Hill és James McTeigue mellett producerként vesz részt a projektben.

Hivatalos címet még nem kapott a film, bár volt egy szivárogtatás erről, de ezt még nem erősítették meg. A Mátrix franchise negyedik részét 2021. december 22-én fogják bemutatni egyszerre a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón.

Written By
Kévés Bence Mihály

A filmek és sorozatok varázslatos világába csöppentem, és az élet túl rövid ahhoz, hogy rossz filmeket nézzünk.