Mátrix

Kiszivárgott volna a Mátrix 4. teljes címe?

A stáb egyik ajándéka leplezte le a filmcímet.

Rendkívül nagy titkolózás előzi meg az új Mátrix-filmet. A filmhez készült logót már láttuk az HBO Max egyik rövid kis reklámvideójában, amikor a szolgáltató a 2021-es filmeket reklámozta, hogy miket fognak bemutatni egy időben a mozikban és a streamingszolgáltatón. Most azonban könnyen elképzelhető, hogy véletlen kiszivárgott a film címe is.

Mint arról a Yahoo beszámolt, az egyik fodrásznak küldött ajándékon keresztül szivároghatott ki a Mátrix 4. címe. A szóban forgó ajándék egy ballonkabát volt, aminek belsejébe a Mátrix ikonikus sorait nyomtatták, és természetesen maga a filmcím is látható volt az ajándékoz mellékelt kis üdvözlőkártyán. A fodrász annyira megörült az ajándéknak, hogy rögtön megosztotta Instagram-oldalán a követőivel, ám hamar rájött, hogy mekkora hibát vétett ezzel, s gyorsan törölte. Az internet azonban nem felejt, a YouTube NeoMatricology csatornának még sikerült lementeni a videót.

A ballonkabát mellett volna egy levél is, amely a következő sorokat tartalmazta:

Ezekben a kivételes időkben, a Mátrix: Resurrections (Mátrix: Feltámadások) készítésénél. Szeretünk, Lana és James.

Továbbá, amikor a ballonkabát belsejét mutatta nekünk a videóban, a Resurrections szót többször is látni lehetett a kódsorok között, szóval aligha lehet véletlen, hogy a Feltámadás szó több helyen is szerepel. A fodrász többször is elmondja a videóban, hogy az ajándékot Lana Wachowski és James McTeigue rendezőktől kapta, noha McTeigue csak producerként szerepel a film mellett, legalábbis az IMDb leírásában. Hivatalosan nem erősítették még meg, hogy milyen címen fogják bemutatni a filmet, ezért kezeljünk fenntartásokkal ezt a hírt.

A Mátrix franchise negyedik részét 2021. december 22-én fogják bemutatni egyszerre a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón.

Total
2
Shares
Previous Article

Mi a helyzet a Microsoft és a SEGA között?

Next Article
Pókember: Idegenben

A legújabb Pókember 3. forgatási képen egy új gonosztevőre kaptunk utalást

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!