Godzilla vs. Kong

Az HBO Max promóciós videója a Godzilla vs. Kong, a Space Jam 2. és a The Suicide Squad új képsoraival erősít

Mikor készülnek bemutatni az első előzetest?

Miközben még mindig várunk a Godzilla vs. Kong első előzetesére, a HBO Max csendben bemutatta az első jeleneteket a filmből néhány perccel korábban a legújabb reklámvideójában. A szörnyek mellett a Space Jam 2. és még a The Suicide Squad jeleneteire is felfigyelhetünk a kis videóban.

A Warner Bros. tegnap éjjel jelentette be, hogy két hónappal korábban mutatják be a Godzilla vs. Kongot, és már március 26-án megnézhetjük a két szörny párharcát, de ennek ellenére még mindig nem kaptunk előzetest a filmhez. Nehéz megjósolni, hogy miért hozták előbbre a premiert, hiszen a tervek szerint az amerikai Memorial Day ünnep hosszú hétvégéjén tervezték bemutatni. Talán szerepet játszott benne az is, hogy a Sony Pictures eltolta a Morbius, az élő vámpír bemutatóját. Sokan amiatt is aggódnak, hogy a stúdió miért nem mutatott még semmit a filmből, ám látva ezeket a képkockákat, a látványra nem lesz panasz.

De Godzilla és Kong harca mellett sok más alkotásról is lerántották a leplet. A videóban többek között például a következő Space Jam első képsorait is látjuk LeBron James kosarassal. Néhány friss képet a James Gunn vezette The Suicide Squad – Öngyilkos osztagból, s ezúttal Polka Dot Man, Peacemaker, Bloodshot, valamint Ratcatcher II kap szerepet. És az új Mátrix-film logóját is felfedték, ami egyszerűen csak a Mátrix címet kapta, vagyis a Warner követi a legújabb trendet, ha klasszikus alkotások folytatásairól van szó (gondolunk itt a Halloween és a Sikoly franchise új részeire).

A WarnerMedia példátlan lépésre szánta el magát tavaly ősszel, hogy az előttünk álló egy évben minden új filmet egy napon fog bemutatni digitális formában és a mozikban. Ennek értelmében az összes 2021-ben bemutatásra váró filmet hibrid formában fogják bemutatni, azaz egyszerre a mozikban és VOD-formában, de csak harminc napig lesz elérhető digitálisan a film, utána a mozikban kell keresnünk.

Az HBO Max jelenleg csak az Egyesült Államokban érhető el, nyár végén azonban már Magyarországra is megérkezik. Hogy ezeket az új filmeket mikor láthatják a hazai rajongók a mozikban, jó kérdés, hiszen jelenleg az összes mozi zárva tart.

Total
32
Shares
Previous Article

Milyen játékok érkeznek idén az Xbox konzolunkra?

Next Article

Készülne egy másik Assassin’s Creed játék is?

Related Posts