Morbius

A Sony Pictures eltolta a Morbius, az élővámpír bemutatóját

Várható volt, hogy a Sony nem megy neki.

Őszintén szólva, már mindannyian vártunk erre a bejelentésre, hogy csak idő kérdése az újabb csúsztatás, mivel a járvány még mindig tombol a világon. Az amerikai kontinensen és a világ több országában is a mozikat még nem tudták kinyitni a COVID-19 miatt, így várható volt, hogy a 2021 elejére kiírt filmeket el fogják tolni.

A Variety egy hosszabb cikkben taglalta, hogy mivel néz szembe az idei évben Hollywood, és elnézve a dolgokat, nem túl biztató a helyzet. A lap úgy gondolja, hogy csak idő kérdése, hogy a nagy stúdiók be fogják jelenteni az év elejére, vagy esetleg a közepére kitűzött filmeket (a 007 Nincs idő meghalni, a Halálos iramban 9., a Fekete Özvegy) ismételt eltolják majd egy későbbi, biztosabb időpontra. Bár egyre több oltóanyagot engedélyeztetnek világszerte, a koronavírus-járvány még mindig tombol, és a dolgok állása szerint az észak-amerikai mozik csaknem 65%-ka még mindig nem nyitott ki – és várhatóan az előttünk álló időben sem fog változni ez a szám.

A Fekete Özvegy a tervek szerint május 7.-én kerül bemutatásra majd, de ahogy arról éjjel már beszámoltunk, a Marvel Studios már fontolgatja a hibrid bemutatót, vagyis a mozikkal egy időben a Disney+ szolgáltatón is elérhetővé tegyék a filmet. Miközben a Marvel még csak fontolgatja a dolgot, a Sony Pictures bejelentette, hogy a Morbius, az élő vámpír március 19.-ei bemutatóját törölte, s csak október 8.-án fogja bemutatni a filmet.

Sokan úgy gondolják, hogy ez lavinát indíthat be, s hamarosan sorra fogják lemondani a nagy blockbusterek bemutatóit, de titkon nagyon bízunk benne, hogy az idei év nem olyan lesz, mint a tavalyi, s tavasszal az élet visszatérhet a normál kerékvágásba.

Total
3
Shares
Previous Article
Titkos Invázió

Kevin Feige elárulta, miben lesz más a Titkos Invázió című sorozat a képregényektől

Next Article

Fényes jövő a Star Wars játékok előtt?

Related Posts