Fekete Özvegy

Kevin Feige arról beszélt, hogy bemutathatják a Disney+ szolgáltatón a Fekete Özvegy-filmet

Ha nem javul a helyzet, ismét eltolják a Fekete Özvegyet?

A Marvel Studios elnökét többek között arról is kérdezték a napokban, hogy mi lesz a Fekete Özvegy-film sorsa, amennyiben a dolgok nem javulnak a következő hetekben. A koronavírus-járvány miatt a mozikat bezárták, s ha nem tudnak kinyitni májusra, esetleg a Mulan és a Lelki ismeretek példáját követve közvetlenül a Disney+ streamingszolgáltatón láthatjuk, vagy mégis a mozikban fogják bemutatni a filmet?

A tervek szerint a Marvel Moziverzum 4. fázisa a Fekete Özvegy-filmmel indult volna 2020 tavaszán, azonban Natasha Romanoff szólófilmjét többször is el kellett csúsztatni a pandémia miatt, miután világszerte bezárásra kényszerítette a mozikat a COVID-19. Végül a Disney úgy döntött, hogy lemond a 2020-as premierről, s a filmet egy évvel eltolják az eredeti bemutatóhoz képest, s 2021 májusában fogják bemutatni, de még ez sem garancia.

A Deadline készített interjút a Marvel Studios vezetőjével. Kevin Feige arra a kérdésre, hogy a rajongóknak meddig kell várniuk a Fekete Özvegy színházi bemutatójára, vagy esetleg bemutathatják-e a Disney+ streamingszolgáltatón a filmet, elmondta, hogy még mindig túl korai lenne erről döntést hozni.

Ha lenne egy kristálygömböm, belenéznék és megmondanám neked. Nem tudom. A tervünk sokáig az volt, hogy a Marvel Moziverzumot és a történetmesélést heti epizódos Disney+ és a filmszínházak közzé szőjük. Ez az én nagy reményem, hogy így folytatódik. Ne kérdezd tőlem hétről-hétre, hogy mi fog történni ezen a világon – Nincs ötletem, és nem akarok találgatni.Kevin Feige

Feige hozzátette még, hogy az elmúlt évig a Marvel Studios tervei nagyon jól sültek el, és bízik benne, hogy a rajongók viszonylag hamar visszatérhetnek majd a mozikba. Vagyis ha ezt nézzük, akkor a stúdió továbbra is kitart amellett, hogy a filmeket a mozikban, a sorozatokat VOD-formában kell bemutatni.

Total
5
Shares
Previous Article
Moon Knight

Kevin Feige felfedte, hogy hány epizódból áll a The Falcon and the Winter Soldier, a Moon Knight, a She-Hulk és a többi sorozat

Next Article
Titkos Invázió

Kevin Feige elárulta, miben lesz más a Titkos Invázió című sorozat a képregényektől

Related Posts