Godzilla vs Kong

Már márciusban megnézhetjük a Godzilla vs. Kong harcát

Két hónappal előbb nézhetjük meg a filmet.

Néhány hete még ment a mutogatás a stúdió között, hogy akkor milyen formában is tudják bemutatni a Godzilla vs. Kong című folytatást, de a jelek szerint elsimulni látszanak a Warner Bros. és a Legendary között a problémák, hiszen két hónappal előrébb hozták a premiert. Így már március utolsó hetén megnézhetjük az összecsapást.

Hajnalban jött a bejelentés, hogy a májusra meghirdetett filmet már március 26-án megnézhetjük az HBO Maxon és a mozikban – már ahol lehetőség van rá. Ezzel a Godzilla vs. Kong lesz az ötödik olyan cím, ami egy napon debütál digitális formában és a mozikban, miután a WarnerMedia meglepő bejelentést tett 2020 végén. Ennek értelmében az összes 2021-ben bemutatásra váró filmet hibrid formában fogják bemutatni, azaz egyszerre a mozikban és VOD-formában, de csak harminc napig lesz elérhető digitálisan a film, utána a mozikban kell keresnünk.

Két hónappal a bemutató előtt még nem kaptunk hivatalos előzetest a filmhez, ami kissé aggodalommal tölti el a rajongókat. Bár bizonyos rendezvények alatt egy-két képkockát levetítettek a filmből, a Warner Bros. eddig még nem volt hajlandó sokat mutatni a filmből. Még posztert sem láttunk Godzilláról és Kongról. Bízunk benne, hogy csak a vírushelyzet vonható felelősségre ezért, s a filmmel minden a legnagyobb rendben van. Várhatóan a február elején megrendezésre kerülő Super Bowl alatt megkapjuk a várva-várt trailert is.

Abban az időben, amikor szörnyek szaladgáltak a Földön, az emberiség jövőéjért Godzillát és Kongot állítják harcba, hiszen ők az élővilág két legerősebb teremtménye. Miközben a Monarch vállalat egy veszélyes küldetést indít az addig feltérképezetlen területre, hogy feltárja a Titánok ősi eredetét, egy emberi összeesküvés az élővilág eltörlésével fenyegetőzik, melyben a jók és a rosszak egyaránt odavesznek.

A Szörnyuniverzumban a Godzilla vs. Kong lesz a negyedik a sorban. 2014-ben bemutatták a Godzillát, 2017-ben a Kong: Koponya-szigetet, és 2019-ben a Godzilla II. – A szörnyek királyát.

Godzilla
Total
5
Shares
Previous Article
The Last of Us

Egy új rendezőt kapott a The Last of Us című HBO sorozat

Next Article
Lelki ismeretek

KRITIKA: Lelki ismeretek

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!