Godzilla vs Kong

[CCXP Worlds] Újabb felvételeket kaptunk a Godzilla vs Kong párharcáról

Ez nem lesz egyszerű menet, egyik Titánnak sem.

Pont egy éve láttuk először Godzillát és Kongot Adam Wingard rendező alkotásában, amit szintén a Comic-Con Experience brazíliai eseményén mutattak be. Akkor egy montázst kaptunk a Warner Bros. jövő évi kínálatából, s abba került bele néhány képkocka a két vadállatról, pedig már a besorolást is megkapta a trailer, csak az időzítésre vár, hogy megmutassák a rajongóknak a két legendás Titán harcát.

Magyar idő szerint tegnap este került megrendezésre az első CCXP Worlds, azaz a megszokott CCXP találkozó virtuális változata, ahol a Warner Bros. egy hatórás idősávot foglalt be alkotásai bemutatójára. Az esemény után azonban a rajongók kissé csalódottak voltak, mert a Wonder Woman 1984 kapott ugyan egy nagyon rövid új előzetest, de ezt inkább csak az előző videókból vágták össze. De még mielőtt megérkeztünk volna az amazonok hercegnőjéhez, egy nagyon rövid kis bemutatkozást kapott Godzilla és Kong.

Egy mindössze három másodperces videót kaptunk csak a filmből, aminek bemutatóját már többször is el kellett halasztani. A filmet eredetileg márciusban mutatták volna be, de év végére, majd a koronavírus-járvány miatt újabb fél évet toltak rajta. Végül úgy döntöttek a stúdiónál, hogy 2021-ben egyszerre fogják bemutatni a mozikban és az HBO Max streamingszolgáltatón. Nem túlzás kijelenteni, hogy még semmit sem mutattak a filmből, mert néhány másodperc nem sok, ebbe pedig Kongtól egy üvöltés, és Godzilla sebes úszása fért csak bele.

A filmhez korábban kiadott szinopszis szerint:

Abban az időben, amikor szörnyek szaladgáltak a Földön, az emberiség jövőéjért Godzillát és Kongot állítják harcba, hiszen ők az élővilág két legerősebb teremtménye. Miközben a Monarch vállalat egy veszélyes küldetést indít az addig feltérképezetlen területre, hogy feltárja a Titánok ősi eredetét, egy emberi összeesküvés az élővilág eltörlésével fenyegetőzik, melyben a jók és a rosszak egyaránt odavesznek.

Godzilla vs. Kong bemutatója jelenleg 2021. május 21-ére esik.

Total
17
Shares
Previous Article

TESZT: Twin Mirror

Next Article
Wonder Woman 1984

[CCXP Worlds] Diana hercegnő meglovagolja a villámokat a Wonder Woman 1984 új előzetesében

Related Posts

Ne maradj le a hírekről, kövess minket a Facebook-on is!