Wide Screen
Image default
Filmek

Besorolást kapott a Godzilla vs. Kong, de mikor látunk előzetest belőle?

Godzilla és Kong összecsapása is elmarad 2020-ban?

Az év elején nem a Titánok tomboltak, hanem a koronavírus-járvány söpört végig a világon, pedig a Godzilla vs. Kong bemutatója eredetileg márciusban lett volna, azonban a Godzilla II. – A szörnyek királya kritikái után a stúdió jobbnak látta, ha lefújják a premiert, hogy több idő maradjon az apró részletekre. És a jelek szerint, megérte hónapokkal elhalasztani a premiert, hiszen az első tesztvetítések pozitív visszhangot váltottak ki.

Több spekulációt is olvashattunk már a Godzilla vs. Kong bemutatójáról, hogy esetleg a Mátrix 4.-nek fenntartott időpontra tolják a premiert, miután hónapokat állt a forgatás, s ez komoly hatással lehet 2021 májusi bemutatóra is. Bár a Warner Bros. még nem reagált a hírekre, sőt, teljesen hallgatnak, még egy teaser előzetest sem kaptunk a Godzilla és Kong harcából, ebből pedig többen arra következtetnek, hogy nem kockáztatják meg az őszi bemutatót, inkább 2020-ra tolják a Titánok harcát.

Miközben várunk a Godzilla vs. Kong első ízelítőjére, addig a háttérben megkapta a PG-13-as besorolást. A legnagyobb kérdés, vajon ez azt jelenti, hogy hamarosan befut az első trailer, hiszen a besorolás egyet jelent azzal, hogy a munka véget ért, lényegében elkészültek a filmmel. A következő hetekben nem túl valószínű, hogy kapunk bármit is a filmből. A stúdió is kivár most, megvárják a júliust, hogy a Tenet mozikba kerül-e, addig nincs értelme elkezdeni egy új film reklámozását, ha problémák merülhetnek fel a mozik újranyitásával.

Godzilla

Még több a témában...

Kiszivárgott egy promóciós kép Godzilla és Kong összecsapásáról

Kévés Bence Mihály

A Warner Bros. eltolta a Mátrix 4., a Godzilla vs. Kong és a Tom és Jerry bemutatóját is

Kévés Bence Mihály

A 2014-es Godzilla egyik kivágott jelenete arról tanúskodik, hogy a Toho-filmek a kánon részei

Vigh Martin

Úgy tűnik, hogy Adblock kiegészítőt használsz, blokkolod a hirdetéseket.

Segítsd a munkánkat azzal, hogy engedélyezed a weboldalon megjelenő hirdetéseket.

Zárd be, ha nem szeretnél támogatni minket | Segítség? Kapcsolat